Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

26/08/2011 - Na de succesvolle verkoop van deelplan B en C van fase 2 van de Broekgouw wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan nieuwe fasen.

Gevarieerd aanbod
Fase 4 en 6 van de Broeckgouw zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van ca. 120 woningen en is gesitueerd naast fase 2. Net als in fase 1 en 2 zal er in deze fasen weer een varie╠łteit aan woningen uit verschillende prijsklassen worden aangeboden. Fase 4 en 6 zal bestaan uit zowel starterwoningen als woningen uit het duurdere segment waaronder een breed aanbod van 2^1- kap woningen.

GPO woningen
Tevens worden er in fase 4 ook 8 kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) uitgegeven. De kavels zullen in het laatste kwartaal van 2011 worden aangeboden.

Informatiemarkt
Het streven is om rond de jaarwisseling een informatiemarkt te organiseren waar de diverse woningontwerpen & impressies worden getoond en de richtprijzen per woningtype bekend worden gemaakt.

Bouwmarkt
We streven ernaar om nog voor de zomer van 2012 voor fase 4 een bouwmarkt te organiseren. Als dit allemaal lukt dan zal er na de bouwvak een verkoopavond worden georganiseerd. Fase 6 zal spoedig op fase 4 volgen.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief