Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

26/08/2011 - Na de succesvolle verkoop van deelplan B en C van fase 2 van de Broekgouw wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan nieuwe fasen.

Gevarieerd aanbod
Fase 4 en 6 van de Broeckgouw zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van ca. 120 woningen en is gesitueerd naast fase 2. Net als in fase 1 en 2 zal er in deze fasen weer een varie╠łteit aan woningen uit verschillende prijsklassen worden aangeboden. Fase 4 en 6 zal bestaan uit zowel starterwoningen als woningen uit het duurdere segment waaronder een breed aanbod van 2^1- kap woningen.

GPO woningen
Tevens worden er in fase 4 ook 8 kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) uitgegeven. De kavels zullen in het laatste kwartaal van 2011 worden aangeboden.

Informatiemarkt
Het streven is om rond de jaarwisseling een informatiemarkt te organiseren waar de diverse woningontwerpen & impressies worden getoond en de richtprijzen per woningtype bekend worden gemaakt.

Bouwmarkt
We streven ernaar om nog voor de zomer van 2012 voor fase 4 een bouwmarkt te organiseren. Als dit allemaal lukt dan zal er na de bouwvak een verkoopavond worden georganiseerd. Fase 6 zal spoedig op fase 4 volgen.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief