Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

26/08/2011 - Na de succesvolle verkoop van deelplan B en C van fase 2 van de Broekgouw wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan nieuwe fasen.

Gevarieerd aanbod
Fase 4 en 6 van de Broeckgouw zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van ca. 120 woningen en is gesitueerd naast fase 2. Net als in fase 1 en 2 zal er in deze fasen weer een varie╠łteit aan woningen uit verschillende prijsklassen worden aangeboden. Fase 4 en 6 zal bestaan uit zowel starterwoningen als woningen uit het duurdere segment waaronder een breed aanbod van 2^1- kap woningen.

GPO woningen
Tevens worden er in fase 4 ook 8 kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) uitgegeven. De kavels zullen in het laatste kwartaal van 2011 worden aangeboden.

Informatiemarkt
Het streven is om rond de jaarwisseling een informatiemarkt te organiseren waar de diverse woningontwerpen & impressies worden getoond en de richtprijzen per woningtype bekend worden gemaakt.

Bouwmarkt
We streven ernaar om nog voor de zomer van 2012 voor fase 4 een bouwmarkt te organiseren. Als dit allemaal lukt dan zal er na de bouwvak een verkoopavond worden georganiseerd. Fase 6 zal spoedig op fase 4 volgen.

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief