Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

26/08/2011 - Na de succesvolle verkoop van deelplan B en C van fase 2 van de Broekgouw wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan nieuwe fasen.

Gevarieerd aanbod
Fase 4 en 6 van de Broeckgouw zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van ca. 120 woningen en is gesitueerd naast fase 2. Net als in fase 1 en 2 zal er in deze fasen weer een variëteit aan woningen uit verschillende prijsklassen worden aangeboden. Fase 4 en 6 zal bestaan uit zowel starterwoningen als woningen uit het duurdere segment waaronder een breed aanbod van 2^1- kap woningen.

GPO woningen
Tevens worden er in fase 4 ook 8 kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) uitgegeven. De kavels zullen in het laatste kwartaal van 2011 worden aangeboden.

Informatiemarkt
Het streven is om rond de jaarwisseling een informatiemarkt te organiseren waar de diverse woningontwerpen & impressies worden getoond en de richtprijzen per woningtype bekend worden gemaakt.

Bouwmarkt
We streven ernaar om nog voor de zomer van 2012 voor fase 4 een bouwmarkt te organiseren. Als dit allemaal lukt dan zal er na de bouwvak een verkoopavond worden georganiseerd. Fase 6 zal spoedig op fase 4 volgen.

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief