Rudy Uytenhaak ontwerpt woningen in fase 9&10 van de Broeckgouw

Rudy Uytenhaak ontwerpt woningen in fase 9&10 van de Broeckgouw

19/07/2016 - De woningen in de laatste fase van de Broeckgouw, fase 9&10, zullen ontworpen worden door Rudy Uytenhaak Architectenbureau uit Amsterdam. De gemeente Edam-Volendam heeft na een Europese Aanbestedingsprocedure deze architect als winnende inschrijving geselecteerd, waarna in juli het contract is ondertekend.

In fase 9&10 komt een brede variatie aan woningtypes en prijssegmenten. Het woningprogramma zal vergelijkbaar zijn met fase 7&8 van de Broeckgouw. Naar verwachting worden de eerste voorlopige ontwerpen in het 1e kwartaal van 2017 gepresenteerd, samen met de VON- richtprijzen. Na de zomervakantie van 2017 worden naar verwachting de eerste woningen in fase 9&10 in verkoop gebracht.

De ontwerpwerkzaamheden starten deze zomerperiode. De uitkomsten van het woonwensonderzoek, dat momenteel wordt verricht, worden hierin meegenomen.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief