Start bouw 23 woningen in fase 7&8 in de Broeckgouw afgekondigd

Start bouw 23 woningen in fase 7&8 in de Broeckgouw afgekondigd

30/06/2015 - Het college van B&W heeft besloten de bouw af te kondigen voor de 23 woningen in fase 7&8 van de Broeckgouw. Het betreffen 19 starterswoningen en 4 starters twee-onder-een-kapwoningen. Al deze woningen zijn tijdens de keuzeavond van 11 mei jl. direct verkocht. Inmiddels is de startbrief aan HSB verstrekt.
 
Eind oktober 2015 start naar verwachting de officiële bouw. Voor de toekomstige bewoners en overige genodigden wordt dan tevens een feestelijke moment georganiseerd om dit met elkaar te vieren. Het college van B&W is zeer verheugd dat de bouw - zoals gepland - dit najaar kan starten en wenst HSB veel succes toe met het bouwen van deze woningen!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief