Start bouw eerste woningen fase 7&8 de Broeckgouw

Start bouw eerste woningen fase 7&8 de Broeckgouw

15/04/2014 - Dinsdag 15 april heeft het college van B&W besloten het startcriterium te verlenen aan HSB Bouw uit Volendam voor de bouw van de eerste woningen in fase 7&8. Er wordt gestart met 36 woningen, voornamelijk voor starters, in combinatie met vijf 2^1- kap woningen in fase 4.
 
Op maandag 19 mei 2014 start de officiële bouw. Voor de toekomstige bewoners en overige genodigden wordt ook een moment georganiseerd om de feestelijke 1e paal te slaan.
Het college van B&W is zeer verheugd dat de bouw - zoals gepland - in mei kan starten en wenst HSB veel succes toe met het bouwen van deze woningen!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief