Startbrief 9 Waterwoningen en 26 koopwoningen in Keetzijde verleend

Startbrief 9 Waterwoningen en 26 koopwoningen in Keetzijde verleend

11/11/2016 - Het college van B&W heeft het startcriterium voor de bouw verleend voor deelplan Keetzijde en de Waterwoningen in de Broeckgouw. De aannemer Koning Bouw uit Volendam kan daarmee starten met de voorbereiding voor de bouw van de 9 Waterwoningen in fase 7&8 en 26 koopwoningen in deelplan Keetzijde. Momenteel vindt de kopersbegeleiding plaats namens de aannemer. De 24 sociale huurwoningen, die in deelplan Keetzijde worden gerealiseerd, zijn gelijktijdig in opdracht gegeven.

In februari 2017 start naar verwachting de officiële bouw. Voor de toekomstige bewoners en overige genodigden wordt in die periode een feestelijk moment georganiseerd om dit met elkaar te vieren. Het college van B&W is zeer verheugd dat de bouw - zoals gepland - begin 2017 kan starten en wenst Koning Bouw veel succes toe met het bouwen van deze 59 woningen!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief