Startoverleg 2e groep GPO Meeuweplaat

Startoverleg 2e groep GPO Meeuweplaat

29/05/2015 - Op donderdagavond 28 mei jongstleden is de tweede groep zelfbouwers aan de Meeuweplaat van start gegaan. Zij starten met de ontwikkeling van hun 6 bouwkavels.

In een gemoedelijke sfeer werd door Edwin Baas en Suzanne Houtsma van het projectbureau de Broeckgouw met de kopers het ontwikkeltraject doorgenomen. Een goede start van een GPO- traject (Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap) is immers erg belangrijk voor een succesvol resultaat.
Deze tweede GPO- uitgifte aan de Meeuweplaat  betreft een locatie voor vier rijwoningen en twee 2^1-kap woningen. De enthousiaste kopers kunnen nu van start met het ontwerpen van hun eigen droomhuis. De gemeente wenst de kopers veel succes en vooral plezier toe!
 
Voor degene die ook droomt van het ontwikkelen van een eigen woning, is er op dit moment nog één GPO- kavel voor een 2^1-kapwoning beschikbaar aan het Pinkewad. Dit betreft kavel 633 met een oppervlakte van 250 m2 voor de verkoopprijs van € 199.000,-. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze ruime kavel, dan kun je contact opnemen met projectbureau de Broeckgouw.

Klik hier voor het verkoopoverzicht van kavel 633.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief