Succesvolle informatiebijeenkomsten op 8 en 9 juli 2010

12/07/2010 - Op 8 en 9 juli 2010 heeft de gemeente Edam-Volendam 2 informatieavonden georganiseerd in ‘De Amvo’ te Volendam. Uitgenodigd waren alle bij de gemeente Edam-Volendam ingeschreven woningzoekenden en overige belangstellenden. Tijdens de bijeenkomsten was de definitieve verkoopdocumentatie van de 16 kavels beschikbaar. Het gaat hierbij om 8 ‘vrije kavels’, waarop een vrijstaande woning is te realiseren en 8 kavels waarop rijwoningen zijn te realiseren (voor meer informatie zie tabblad vrije kavels en GPO).

Van de overige woningtypen in het plan zijn de woningontwerpen & impressies getoond en zijn de richtprijzen per woningtype bekend gemaakt. In de zaal waren grote panelen opgesteld met daarop de artist impression van de verschillende woningtypen. Daarnaast stond de maquette van het totale plangebied tentoongesteld. De projectorganisatie van de Gemeente Edam-Volendam stonden paraat om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Ook medewerkers van de Vomar supermarkt waren aanwezig die de bezoekers trakteerden op een lekkernij. Informatie over de appartementen die boven de voordeelsupermarkt worden gerealiseerd was tevens beschikbaar. De opkomst was op beide avonden erg hoog. Het waren twee geslaagde informatieavonden.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief