Succesvolle verkoop extra starterswoningen in de Broeckgouw!

Succesvolle verkoop extra starterswoningen in de Broeckgouw!

13/12/2012 - Op woensdag 12 december jl. heeft de gemeente Edam-Volendam de keuzeavond georganiseerd voor 9 extra starterswoningen en 2 gewijzigde hoekwoningen in de Broeckgouw. Het was een spannende avond voor de aanwezige kandidaten.

Op deze avond zijn 9 van de 11 woningen direct verkocht, hetgeen weer een prachtig resultaat is. Als alle kandidaat-kopers deze weken de koop en- aannemingsovereenkomsten tekenen, dan wordt de bouw van deze woningen meegenomen in de bouwstroom van de circa 65 in september/oktober jl. verkochte woningen en de 10 aan de Vooruitgang verkochte huurwoningen. Dat betekent weer een opdracht aan een lokale aannemer (HSB) van ruim 80 woningen en dat in deze tijd!

Na de keuzeavond zijn er op dit moment nog 2 royale hoekwoningen in het startersegment beschikbaar. Deze woningen – vanaf € 271.000 VON – zijn beschikbaar voor kandidaat-kopers die zich vanaf vandaag bij de verkopend makelaars (Steur en nemassdeboer) kunnen melden. Het zijn alletwee prachtige woningen met grote kavels (vanaf 179 m²), ruime afmetingen, een standaard losse berging en zeer goede isolatie, waardoor de maandlasten voor energie veel lager zijn dan in bestaande huizen!

De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle toekomstige bewoners van de Broeckgouw van harte met hun nieuwe aankoop. De eerste paal zal begin februari worden geslagen als alle contracten op tijd zijn getekend.


 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief