Tijdelijke wegafsluitingen i.v.m. aanleg nieuwe drempels in de Broeckgouw

Tijdelijke wegafsluitingen i.v.m. aanleg nieuwe drempels in de Broeckgouw

08/08/2016 - Op de Kimsterweg, Wieringenlaan, Franekerlaan en Nieuwedieplaan vinden van dinsdag 9 t/m woensdag 17 augustus wegwerkzaamheden plaats, waardoor geen doorgaand verkeer mogelijk is. Er worden nieuwe verkeersdrempels aangelegd op een aantal kruisingen/inritten. Hiervoor worden eerst asfaltlagen weggefreesd. Het betreft:
  • de Kimsterweg nabij de Blokwhere aan de Oosterom,
  • de Wieringenlaan t.h.v. de Breehorn,
  • de Franekerlaan t.h.v. de percelen 7, 15 en Vollenhove 1 en
  • de Nieuwedieplaan t.h.v. nummer 5.

Door de werkzaamheden op de Franekerlaan is de inrit naar de parkeerkoffer tussen de nummers 38 en 40 niet te bereiken.

Voor het verkeer dat moet omrijden vanwege de afsluitingen van de Kimsterweg en Wieringenlaan geldt de omleidingsroute vanaf de Harlingenlaan via het Amsteldiep. Het verkeer dat gehinderd wordt vanwege de afsluitingen op de Franekerlaan en Nieuwedieplaan geldt de omleiding via Breewijd en Noorderhaaks.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief