Uitnodiging inventarisatie Bouwen in eigen beheer

Uitnodiging inventarisatie Bouwen in eigen beheer

26/06/2014 - Na eerdere succesvolle verkopen van  GPO- kavels in de Broeckgouw, biedt de gemeente Edam-Volendam binnenkort weer een aantal kavels aan voor ‘Bouwen in eigen beheer’. Op zo’n kavel kunt u uw eigen droomhuis in de Broeckgouw realiseren.
De eerstvolgende beschikbare locaties voor nieuwe kavels zijn de Meeuweplaat en Wieringenlaan in fase 6.
Vóór het in verkoop brengen van nieuwe kavels, organiseert de gemeente op donderdag 3 juli 2014 een inventarisatieavond op het projectbureau voor alle geïnteresseerde kandidaten.
 
Tijdens deze inventarisatie willen wij graag de interesse, wensen én mogelijkheden nagaan, zodat direct na de zomer een aanbod van kavels in verkoop gebracht kan worden dat zo goed mogelijk aansluit op de woonwensen van kandidaat- kopers.
 
Op donderdag 3 juli worden zowel de kavelmogelijkheden als de richtprijzen per categorie gepresenteerd.
 
U bent van harte welkom op:
Datum:            Donderdag 3 juli 2014
Tijdstip:           18.00 - 20.00 uur
Locatie:           Projectbureau de Broeckgouw, Zeestraat 35A in Volendam

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief