Uniek in Nederland, verkooppercentage 90%

25/09/2012 - Op dinsdag 18 september jl. heeft de gemeente Edam-Volendam de keuzeavond voor de 59 starterswoningen in de Broeckgouw georganiseerd. Ruim 100 kandidaten kwamen naar de avond om een keuze voor één van de starterswoningen te maken.

Tijdens de keuzeavond zijn 53 van de 59 aangeboden woningen reeds onder voorbehoud verkocht, wat een prachtig resultaat is. De volgende ochtend werden het Projectbureau en de makelaars Steur en nemassdeboer al gebeld door geïnteresseerden om ook nog een woningkeuze te maken.

Hoewel het voor kopers momenteel niet makkelijk is een financiering te verkrijgen, heeft een grote groep starters dus toch weer een prachtige nieuwbouwwoning in de Broeckgouw kunnen kopen. Deze groep starters valt grotendeels in de leeftijdscategorie van 30 tot 24 jaar. Een aantal starters besloot nog een jaartje te wachten op de volgende fase omdat de laatste 6 woningen grote hoekwoningen zijn die niet voor iedereen financieel haalbaar zijn. Als alle 59 woningen zijn verkocht gaat de gemeente volop verder met de ontwikkeling van de volgende uitgifte starterswoningen in 2013!

Na de keuzeavond resteren er op dit moment dus nog 6 royale hoekwoningen in het startersegment. Nu de ingeschreven woningzoekenden de kans op een woningkeuze met voorrang hebben gehad, zijn de woningen beschikbaar voor overige kandidaat kopers.

Heeft u interesse in een prachtige hoekwoning – vanaf € 318.500 VON – neem dan contact op met één van de verkopend makelaars nemassdeboer of Steur voor meer informatie. Het zijn stuk voor stuk prachtige woningen met grote kavels (vanaf 220 m2), ruime afmetingen, een standaard berging achter in de tuin en zeer goede isolatie waardoor de maandelijkse bijdrage voor gas en elektriciteit veel lager is dan in bestaande huizen! Wees er snel bij want “wie het eerst komt wie het eerst maalt”! Alles is erop gericht om nog vóór de jaarwisseling te passeren zodat de huidige hypotheekregels nog van kracht zijn en de leencapaciteit groter is!

De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle toekomstige bewoners van de Broeckgouw van harte met hun nieuwe aankoop en hoopt dat HSB Bouw uit Volendam binnen afzienbare termijn met de bouwvoorbereidingen kan starten!

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief