Uniek in Nederland, verkooppercentage 90%

25/09/2012 - Op dinsdag 18 september jl. heeft de gemeente Edam-Volendam de keuzeavond voor de 59 starterswoningen in de Broeckgouw georganiseerd. Ruim 100 kandidaten kwamen naar de avond om een keuze voor één van de starterswoningen te maken.

Tijdens de keuzeavond zijn 53 van de 59 aangeboden woningen reeds onder voorbehoud verkocht, wat een prachtig resultaat is. De volgende ochtend werden het Projectbureau en de makelaars Steur en nemassdeboer al gebeld door geïnteresseerden om ook nog een woningkeuze te maken.

Hoewel het voor kopers momenteel niet makkelijk is een financiering te verkrijgen, heeft een grote groep starters dus toch weer een prachtige nieuwbouwwoning in de Broeckgouw kunnen kopen. Deze groep starters valt grotendeels in de leeftijdscategorie van 30 tot 24 jaar. Een aantal starters besloot nog een jaartje te wachten op de volgende fase omdat de laatste 6 woningen grote hoekwoningen zijn die niet voor iedereen financieel haalbaar zijn. Als alle 59 woningen zijn verkocht gaat de gemeente volop verder met de ontwikkeling van de volgende uitgifte starterswoningen in 2013!

Na de keuzeavond resteren er op dit moment dus nog 6 royale hoekwoningen in het startersegment. Nu de ingeschreven woningzoekenden de kans op een woningkeuze met voorrang hebben gehad, zijn de woningen beschikbaar voor overige kandidaat kopers.

Heeft u interesse in een prachtige hoekwoning – vanaf € 318.500 VON – neem dan contact op met één van de verkopend makelaars nemassdeboer of Steur voor meer informatie. Het zijn stuk voor stuk prachtige woningen met grote kavels (vanaf 220 m2), ruime afmetingen, een standaard berging achter in de tuin en zeer goede isolatie waardoor de maandelijkse bijdrage voor gas en elektriciteit veel lager is dan in bestaande huizen! Wees er snel bij want “wie het eerst komt wie het eerst maalt”! Alles is erop gericht om nog vóór de jaarwisseling te passeren zodat de huidige hypotheekregels nog van kracht zijn en de leencapaciteit groter is!

De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle toekomstige bewoners van de Broeckgouw van harte met hun nieuwe aankoop en hoopt dat HSB Bouw uit Volendam binnen afzienbare termijn met de bouwvoorbereidingen kan starten!

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief