Uniek in Nederland, verkooppercentage 90%

25/09/2012 - Op dinsdag 18 september jl. heeft de gemeente Edam-Volendam de keuzeavond voor de 59 starterswoningen in de Broeckgouw georganiseerd. Ruim 100 kandidaten kwamen naar de avond om een keuze voor één van de starterswoningen te maken.

Tijdens de keuzeavond zijn 53 van de 59 aangeboden woningen reeds onder voorbehoud verkocht, wat een prachtig resultaat is. De volgende ochtend werden het Projectbureau en de makelaars Steur en nemassdeboer al gebeld door geïnteresseerden om ook nog een woningkeuze te maken.

Hoewel het voor kopers momenteel niet makkelijk is een financiering te verkrijgen, heeft een grote groep starters dus toch weer een prachtige nieuwbouwwoning in de Broeckgouw kunnen kopen. Deze groep starters valt grotendeels in de leeftijdscategorie van 30 tot 24 jaar. Een aantal starters besloot nog een jaartje te wachten op de volgende fase omdat de laatste 6 woningen grote hoekwoningen zijn die niet voor iedereen financieel haalbaar zijn. Als alle 59 woningen zijn verkocht gaat de gemeente volop verder met de ontwikkeling van de volgende uitgifte starterswoningen in 2013!

Na de keuzeavond resteren er op dit moment dus nog 6 royale hoekwoningen in het startersegment. Nu de ingeschreven woningzoekenden de kans op een woningkeuze met voorrang hebben gehad, zijn de woningen beschikbaar voor overige kandidaat kopers.

Heeft u interesse in een prachtige hoekwoning – vanaf € 318.500 VON – neem dan contact op met één van de verkopend makelaars nemassdeboer of Steur voor meer informatie. Het zijn stuk voor stuk prachtige woningen met grote kavels (vanaf 220 m2), ruime afmetingen, een standaard berging achter in de tuin en zeer goede isolatie waardoor de maandelijkse bijdrage voor gas en elektriciteit veel lager is dan in bestaande huizen! Wees er snel bij want “wie het eerst komt wie het eerst maalt”! Alles is erop gericht om nog vóór de jaarwisseling te passeren zodat de huidige hypotheekregels nog van kracht zijn en de leencapaciteit groter is!

De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle toekomstige bewoners van de Broeckgouw van harte met hun nieuwe aankoop en hoopt dat HSB Bouw uit Volendam binnen afzienbare termijn met de bouwvoorbereidingen kan starten!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief