Veel blije kopers op keuzeavond de Broeckgouw

Veel blije kopers op keuzeavond de Broeckgouw

10/01/2014 - Voor de verkoop van de eerste 40 woningen in fase 7&8 en 4 luxe woningen in fase 4 zijn vele enthousiaste woningzoekenden naar de PX gekomen om een woning te kiezen. Er werden in totaal 6 luxe 2^1-kap woningen verloot en 38 starterwoningen aangeboden. Na deze verkoopavond zijn reeds 5 van de 6 luxe woningen verkocht en 31 starterwoningen toegewezen.
 
Voor zowel de rijwoningen en luxe 2^1 kap (in totaal 36 woningen) in fase 7&8 als de luxe woningen in fase 4 is momenteel het benodigde verkoopresultaat (90%) al behaald!
 
De gemeente Edam-Volendam is zeer tevreden over dit voorspoedige verkoopresultaat. Wanneer alle kopers over circa twee weken de koopcontracten hebben getekend, verwacht het college het startsignaal te kunnen geven voor de bouwvoorbereiding. HSB Bouw zal dan per mei 2014 starten met de bouw.
 
Kon je er deze avond niet bij zijn? Er is nog een aantal woningen beschikbaar voor verkoop. Wil je hier meer over weten kijk dan op deze website of neem contact op met de makelaars Steur Makelaars of nemassdeboer.

Bekijk hier de foto's >

 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief