Veel blije kopers op keuzeavond Keetzijde

Veel blije kopers op keuzeavond Keetzijde

27/09/2016 - Veel woningzoekenden hebben er jaren naar toegeleefd en op dinsdagavond 27 september 2016 was het zover; de keuzeavond van 5 vrije kavels en 26 koopwoningen in deelplan Keetzijde in Edam.
 
Vol spanning waren de enthousiaste kandidaat-kopers naar de raadszaal in Edam gekomen, in de hoop een kavel of woning naar hun voorkeur te kunnen kiezen.
 
Eerst werd om 18.00 uur geloot voor de toewijzing van 5 vrije kavels, één kavel was eerder toegewezen door het college van B&W. Notaris Reimer Feitsma trok één voor één de namen van de deelnemende kandidaat-kopers om de keuzevolgorde te bepalen. Daarna werden de kandidaten door wethouder Albert Koning naar voren geroepen om hun keuze te maken. Onder de 8 aanwezigen zijn alle vrije kavels direct verkocht.
 
Om 19.00 uur startte het keuzemoment voor de 4 luxe hoekwoningen. Onder de 26 aanwezigen die hiervoor in aanmerking wilden komen, werd wederom middels loting de keuzevolgorde bepaald. De 4 luxe hoekwoningen zijn onder de eerste vier kandidaten meteen toegewezen.  
 
De 22 starterwoningen werden tot slot om 20:00 uur toegewezen. 18 starterwoningen zijn op volgorde van leeftijd aan starters toegewezen, 4 woningen middels loting aan doorstromers. 59 kandidaten waren aanwezig in de hoop een woningkeuze te kunnen maken. Alle 22 woningen zijn snel toegewezen. Vele kandidaten kwamen niet toe aan een keuze en hopen bij de tweede verkoopronde wél in aanmerking te komen voor een prachtige woning in Keetzijde.
 
De gemeente Edam-Volendam is zeer verheugd met dit bijzonder succesvolle verkoopresultaat. Het benodigde verkoopresultaat voor zowel Keetzijde als de Waterwoningen een avond eerder is hiermee behaald. Zodra de koopcontracten zijn getekend, zal het college van B&W de aannemer Koning Bouw opdracht verlenen om te starten met de bouwvoorbereiding. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2017.
 
De kopers worden binnenkort uitgenodigd om hun koopcontract te ondertekenen, waarna ook de kopersbegeleiding namens de aannemer start. De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle kopers en wenst hen veel succes en plezier toe met hun gekozen woning! 
 
Na dit geweldige verkoopresultaat gaat de gemeente Edam-Volendam zich voorbereiden op het volgende verkoopmoment van de resterende koopwoningen in deelplan Keetzijde én van de Waterwoningen. Zodra hier meer over bekend is wordt dit gecommuniceerd via de digitale Broeckgouw-nieuwsbrief (aanmelden kan via www.debroeckgouw.nl) en lokale media.

Beschikbaarheid vrije kavels Noordrand

Beschikbaarheid vrije kavels Noordrand
07/08/2017 - Aan de Noordrand van de Broeckgouw zijn inmiddels 13 vrije kavels verkocht en vijf kavels in optie genomen. Een aantal van de hierop gerealiseerde woningen is inmiddels opgeleverd en ook de andere woningen zijn...
> lees meer

Aanmeldingsformulier keuzeavond 6 GPO- kavels

Aanmeldingsformulier keuzeavond 6 GPO- kavels
12/07/2017 - De gemeente Edam-Volendam presenteert nu 6 kavels in verkoop aan het groene binnengebied. Interesse in één van deze GPO- kavels? Meld u dan hier aan: Aanmeldformulier keuzeavond Deze 6 GPO-kavels vormen het e...
> lees meer

Overweldigende interesse op informatiemarkt fase 9&10 de Broeckgouw

Overweldigende interesse op informatiemarkt fase 9&10 de Broeckgouw
11/07/2017 - Dinsdagavond 11 juli is in PX de informatiemarkt georganiseerd van fase 9&10 in de Broeckgouw. In deze nieuwe fase, de laatste van nieuwbouwwijk de Broeckgouw, komt een zeer divers aanbod aan koopwoningen en bouwkavels. ...
> lees meer

> Nieuwsarchief