Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

22/10/2015 - Donderdagavond 22 oktober is de informatiemarkt georganiseerd van deelplan ‘Keetzijde’ in de Singel in Edam. In deze nieuwe woonbuurt, onderdeel van de nieuwbouwwijk de Broeckgouw, komt een zeer divers aanbod aan woningen en vrije kavels.
 
Ruim 200 geïnteresseerden kwamen langs om een informatiefolder af te halen en vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. De maquette van de wijk was ook deze keer een ware trekpleister.
 
De gepresenteerde plannen bestaan uit 58 grondgebonden starterwoningen, 6 vrije kavels en een locatie voor (sociale) huurwoningen. Er werd een eerste indruk gegeven door middel van impressies en een folder met richtprijzen. Naast de bouwplannen, werd ook informatie verstrekt ten aanzien van het verkoop- en toewijzingsbeleid dat binnenkort wijzigt.
Onder de kandidaat-kopers is bovendien een aanvullende inventarisatie gehouden in het kader van de lopende bestemmingsplanprocedure voor een ontsluitingsweg van deze buurt op de weg Keetzijde.
 
In het voorjaar van 2016, zodra de aannemer is gecontracteerd, zal een bouwmarkt worden georganiseerd waarbij de gedetailleerde ontwerpen worden gepresenteerd en de VON-prijs per woning bekend is. Begin 2016 zullen ook de zes kavels aan de zuidrand van dit deelplan in verkoop gepresenteerd worden.
 
Geïnteresseerden voor een woning of kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich binnenkort weer inschrijven als woningzoekende bij de gemeente. Tevens kun je jezelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project via www.debroeckgouw.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kijk hier voor meer informatie over deelplan Keetzijde.
Bekijk hier de foto's van de informatiemarkt.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief