Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

22/10/2015 - Donderdagavond 22 oktober is de informatiemarkt georganiseerd van deelplan ‘Keetzijde’ in de Singel in Edam. In deze nieuwe woonbuurt, onderdeel van de nieuwbouwwijk de Broeckgouw, komt een zeer divers aanbod aan woningen en vrije kavels.
 
Ruim 200 geïnteresseerden kwamen langs om een informatiefolder af te halen en vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. De maquette van de wijk was ook deze keer een ware trekpleister.
 
De gepresenteerde plannen bestaan uit 58 grondgebonden starterwoningen, 6 vrije kavels en een locatie voor (sociale) huurwoningen. Er werd een eerste indruk gegeven door middel van impressies en een folder met richtprijzen. Naast de bouwplannen, werd ook informatie verstrekt ten aanzien van het verkoop- en toewijzingsbeleid dat binnenkort wijzigt.
Onder de kandidaat-kopers is bovendien een aanvullende inventarisatie gehouden in het kader van de lopende bestemmingsplanprocedure voor een ontsluitingsweg van deze buurt op de weg Keetzijde.
 
In het voorjaar van 2016, zodra de aannemer is gecontracteerd, zal een bouwmarkt worden georganiseerd waarbij de gedetailleerde ontwerpen worden gepresenteerd en de VON-prijs per woning bekend is. Begin 2016 zullen ook de zes kavels aan de zuidrand van dit deelplan in verkoop gepresenteerd worden.
 
Geïnteresseerden voor een woning of kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich binnenkort weer inschrijven als woningzoekende bij de gemeente. Tevens kun je jezelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project via www.debroeckgouw.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kijk hier voor meer informatie over deelplan Keetzijde.
Bekijk hier de foto's van de informatiemarkt.

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief