Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

22/10/2015 - Donderdagavond 22 oktober is de informatiemarkt georganiseerd van deelplan ‘Keetzijde’ in de Singel in Edam. In deze nieuwe woonbuurt, onderdeel van de nieuwbouwwijk de Broeckgouw, komt een zeer divers aanbod aan woningen en vrije kavels.
 
Ruim 200 geïnteresseerden kwamen langs om een informatiefolder af te halen en vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. De maquette van de wijk was ook deze keer een ware trekpleister.
 
De gepresenteerde plannen bestaan uit 58 grondgebonden starterwoningen, 6 vrije kavels en een locatie voor (sociale) huurwoningen. Er werd een eerste indruk gegeven door middel van impressies en een folder met richtprijzen. Naast de bouwplannen, werd ook informatie verstrekt ten aanzien van het verkoop- en toewijzingsbeleid dat binnenkort wijzigt.
Onder de kandidaat-kopers is bovendien een aanvullende inventarisatie gehouden in het kader van de lopende bestemmingsplanprocedure voor een ontsluitingsweg van deze buurt op de weg Keetzijde.
 
In het voorjaar van 2016, zodra de aannemer is gecontracteerd, zal een bouwmarkt worden georganiseerd waarbij de gedetailleerde ontwerpen worden gepresenteerd en de VON-prijs per woning bekend is. Begin 2016 zullen ook de zes kavels aan de zuidrand van dit deelplan in verkoop gepresenteerd worden.
 
Geïnteresseerden voor een woning of kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich binnenkort weer inschrijven als woningzoekende bij de gemeente. Tevens kun je jezelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project via www.debroeckgouw.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kijk hier voor meer informatie over deelplan Keetzijde.
Bekijk hier de foto's van de informatiemarkt.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief