Veel geïnteresseerden op inventarisatieavond ‘Bouwen in eigen beheer’

Veel geïnteresseerden op inventarisatieavond ‘Bouwen in eigen beheer’

04/07/2014 - Dat er interesse is in kavels om je eigen woning op te ontwikkelen, is wel gebleken. Op donderdag 3 juli organiseerde de gemeente Edam-Volendam een inventarisatieavond voor ‘Bouwen in eigen beheer’. De verschillende varianten van de beschikbare locaties aan de Meeuweplaat en Wieringenlaan zijn tijdens deze inloopavond gepresenteerd. Een grote groep woningzoekenden heeft hun interesse en mogelijkheden aangegeven op een inventarisatieformulier. De ingevulde formulieren kunnen tot uiterlijk 11 juli worden ingevuld en langsgebracht op het Projectbureau aan de Zeestraat of gescand per e-mail worden verstuurd naar broeckgouw@edam-volendam.nl.
 
Mocht u interesse hebben in een GPO kavel - of vrije kavel - en kon u niet aanwezig zijn op de inloopavond, maak dan een afspraak met een van de medewerkers van het Projectbureau. U kunt uw wensen en interesse kenbaar maken tot uiterlijk 11 juli 2014. Na de zomer zal het college van B&W, op basis van de concrete interesse, kavels in verkoop aanbieden.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief