Verkoopaanbod GPO-kavels in fase 6 de Broeckgouw

Verkoopaanbod GPO-kavels in fase 6 de Broeckgouw

09/09/2014 - In september 2014 worden verschillende GPO- kavels in de Broeckgouw in verkoop gebracht. Tijdens een inventarisatieperiode bleek veel interesse te zijn in bouwen in eigen beheer. De gemeente heeft daartoe besloten aan de Meeuweplaat kavels beschikbaar te stellen in zowel het startersegment (8 rijwoningen) als in een luxer segment (2^1- kap). 

De locatie is uniek, met de achtertuin op het zuiden en de voorstraat grenzend aan de brede groenstrook die midden door de Broeckgouw loopt. De Meeuweplaat ligt bovendien dichtbij het nog te realiseren landschapspark en aan de dijkzone.

De verkoopinformatie komt in de week van 22 - 25 september beschikbaar, wanneer tevens de aanmeldingsperiode start voor de keuzeavond.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief