Volop drukte bij de bouwmarkt van fase 7 & 8

Bouwmarkt fase 7 & 8 druk bezocht

15/11/2013 - Tijdens de bouwmarkt van 14 november zijn de in totaal 118 woningen in fase 7&8 gepresenteerd middels een brochure, maquettes en grote fotowanden! De eerste 40 woningen zijn nu in verkoop gebracht. De avond was druk bezocht door meer dan 300 enthousiaste geïnteresseerden.

Op de bouwmarkt waren verschillende hypotheekverstrekkers aanwezig om de kandidaat kopers van financieel advies te voorzien. Er was zelfs een fiets te winnen. KBK Ramakers was ook present om hun prachtige maatwerk te promoten.

Van diverse woningen waren modelmaquettes gemaakt. De bouwer van deze prachtige miniatuurversies liet vol trots de vele mogelijkheden van de woningen zien.

Bij de maquette van de hele wijk is goed te zien hoe de wijk groeit. Fase 7 & 8 is tijdens deze avond ook in detail aan de maquette toegevoegd, zodat iedereen een optimaal beeld kan krijgen van zijn toekomstige woning!

Naast de woningen in fase 7&8 zijn er ook GPO kavels voor 2- en 3 onder één kap woningen (fase 6) en twee-onder-één kap woningen (fase 4) in verkoop gebracht, waarvoor veel belangstelling werd getoond.

Naast de verkoopinformatie werd ook de vastgestelde inrichting van de openbare ruimte gepresenteerd. Er wordt een prettige en vooral kindvriendelijke woonomgeving gerealiseerd.

We zijn blij met de vele positieve reacties over de gepresenteerde woningen. We wensen iedereen veel succes met het maken van uw keuze en zien u graag op de keuzeavond op 7 januari 2014! Vergeet u niet aan te melden!

Bekijk hier de foto's >

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief