Volop drukte bij de bouwmarkt van fase 7 & 8

Bouwmarkt fase 7 & 8 druk bezocht

15/11/2013 - Tijdens de bouwmarkt van 14 november zijn de in totaal 118 woningen in fase 7&8 gepresenteerd middels een brochure, maquettes en grote fotowanden! De eerste 40 woningen zijn nu in verkoop gebracht. De avond was druk bezocht door meer dan 300 enthousiaste geïnteresseerden.

Op de bouwmarkt waren verschillende hypotheekverstrekkers aanwezig om de kandidaat kopers van financieel advies te voorzien. Er was zelfs een fiets te winnen. KBK Ramakers was ook present om hun prachtige maatwerk te promoten.

Van diverse woningen waren modelmaquettes gemaakt. De bouwer van deze prachtige miniatuurversies liet vol trots de vele mogelijkheden van de woningen zien.

Bij de maquette van de hele wijk is goed te zien hoe de wijk groeit. Fase 7 & 8 is tijdens deze avond ook in detail aan de maquette toegevoegd, zodat iedereen een optimaal beeld kan krijgen van zijn toekomstige woning!

Naast de woningen in fase 7&8 zijn er ook GPO kavels voor 2- en 3 onder één kap woningen (fase 6) en twee-onder-één kap woningen (fase 4) in verkoop gebracht, waarvoor veel belangstelling werd getoond.

Naast de verkoopinformatie werd ook de vastgestelde inrichting van de openbare ruimte gepresenteerd. Er wordt een prettige en vooral kindvriendelijke woonomgeving gerealiseerd.

We zijn blij met de vele positieve reacties over de gepresenteerde woningen. We wensen iedereen veel succes met het maken van uw keuze en zien u graag op de keuzeavond op 7 januari 2014! Vergeet u niet aan te melden!

Bekijk hier de foto's >

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief