Volop drukte bij de bouwmarkt van fase 7 & 8

Bouwmarkt fase 7 & 8 druk bezocht

15/11/2013 - Tijdens de bouwmarkt van 14 november zijn de in totaal 118 woningen in fase 7&8 gepresenteerd middels een brochure, maquettes en grote fotowanden! De eerste 40 woningen zijn nu in verkoop gebracht. De avond was druk bezocht door meer dan 300 enthousiaste geïnteresseerden.

Op de bouwmarkt waren verschillende hypotheekverstrekkers aanwezig om de kandidaat kopers van financieel advies te voorzien. Er was zelfs een fiets te winnen. KBK Ramakers was ook present om hun prachtige maatwerk te promoten.

Van diverse woningen waren modelmaquettes gemaakt. De bouwer van deze prachtige miniatuurversies liet vol trots de vele mogelijkheden van de woningen zien.

Bij de maquette van de hele wijk is goed te zien hoe de wijk groeit. Fase 7 & 8 is tijdens deze avond ook in detail aan de maquette toegevoegd, zodat iedereen een optimaal beeld kan krijgen van zijn toekomstige woning!

Naast de woningen in fase 7&8 zijn er ook GPO kavels voor 2- en 3 onder één kap woningen (fase 6) en twee-onder-één kap woningen (fase 4) in verkoop gebracht, waarvoor veel belangstelling werd getoond.

Naast de verkoopinformatie werd ook de vastgestelde inrichting van de openbare ruimte gepresenteerd. Er wordt een prettige en vooral kindvriendelijke woonomgeving gerealiseerd.

We zijn blij met de vele positieve reacties over de gepresenteerde woningen. We wensen iedereen veel succes met het maken van uw keuze en zien u graag op de keuzeavond op 7 januari 2014! Vergeet u niet aan te melden!

Bekijk hier de foto's >

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief