Volop drukte bij de bouwmarkt van fase 7 & 8

Bouwmarkt fase 7 & 8 druk bezocht

15/11/2013 - Tijdens de bouwmarkt van 14 november zijn de in totaal 118 woningen in fase 7&8 gepresenteerd middels een brochure, maquettes en grote fotowanden! De eerste 40 woningen zijn nu in verkoop gebracht. De avond was druk bezocht door meer dan 300 enthousiaste geïnteresseerden.

Op de bouwmarkt waren verschillende hypotheekverstrekkers aanwezig om de kandidaat kopers van financieel advies te voorzien. Er was zelfs een fiets te winnen. KBK Ramakers was ook present om hun prachtige maatwerk te promoten.

Van diverse woningen waren modelmaquettes gemaakt. De bouwer van deze prachtige miniatuurversies liet vol trots de vele mogelijkheden van de woningen zien.

Bij de maquette van de hele wijk is goed te zien hoe de wijk groeit. Fase 7 & 8 is tijdens deze avond ook in detail aan de maquette toegevoegd, zodat iedereen een optimaal beeld kan krijgen van zijn toekomstige woning!

Naast de woningen in fase 7&8 zijn er ook GPO kavels voor 2- en 3 onder één kap woningen (fase 6) en twee-onder-één kap woningen (fase 4) in verkoop gebracht, waarvoor veel belangstelling werd getoond.

Naast de verkoopinformatie werd ook de vastgestelde inrichting van de openbare ruimte gepresenteerd. Er wordt een prettige en vooral kindvriendelijke woonomgeving gerealiseerd.

We zijn blij met de vele positieve reacties over de gepresenteerde woningen. We wensen iedereen veel succes met het maken van uw keuze en zien u graag op de keuzeavond op 7 januari 2014! Vergeet u niet aan te melden!

Bekijk hier de foto's >

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief