Vrije kavels Noordrand nu in verkoop

Vrije kavels Noordrand nu in verkoop

04/09/2015 - Op een unieke locatie aan de buitenrand van de Broeckgouw biedt de gemeente Edam-Volendam opnieuw een aantal vrije kavels aan. De brede bouwstrook ten noorden van fase 7&8 bestaat uit vrij in te delen individuele kavels én twee-onder-een-kapkavels. De kavels liggen met de tuinzijde aan de groene zone met uitzicht op de historische dijk. Aan de voorzijde zijn de kavels gelegen aan de stijlvolle Ringlaan (met uitzondering van bouwstrook 2).

BOUWSTROOK 1
In bouwstrook 1 heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een individuele kavel of een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning. Binnen deze bouwstrook kunt u zelf bepalen wat de breedte van uw kavel wordt, vanaf een minimum kavelbreedte van 12 meter (vrijstaande woning) of 10,5 meter (twee-onder-een-kapwoning). De kavels op deze prachtige locatie zijn maar liefst ruim 30 meter diep.

BOUWSTROOK 2
In bouwstrook 2 worden drie vaste kavels aangeboden. Deze ruime kavels zijn 14 meter breed en circa 28 meter diep en worden aan de achterzijde begrensd door een watergang. Deze kavels met de tuin op het westen zijn gelegen aan een niet doorgaande weg. Een ideale ligging voor als u op zoek bent naar een stukje rust en privacy én wilt genieten van de voordelen die de dynamische nieuwbouwwijk Broeckgouw u te bieden heeft.

Kijk hier voor de uitgebreide verkoopinformatie van de vrije kavels Noordrand. U kunt hiervoor ook langs komen op het Projectbureau aan de Zeestraat 35A.
 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief