Waarschuwing voor website inschrijving nieuwbouwwoningen

Waarschuwing voor website inschrijving nieuwbouwwoningen

18/08/2015 - Op de website www.nieuwbouw-edam-volendam.nl kunnen mensen hun interesse voor een huis op het Korsnäs terrein en de Broeckgouw kenbaar maken. Volgens deze website, die presenteert als “gemeentelijke website”, hebben mensen die zich inschrijven de gelegenheid om mee te denken over de invulling van het project.

Dit is echter niet correct! De gemeente Edam-Volendam is op geen enkele manier gelieerd aan deze website. Ook BPD, de projectontwikkelaar van het Korsnäs terrein, is niet verbonden aan de website. Mensen die zich er inschrijven voor het Korsnäs terrein of de Broeckgouw komen dus van een koude kermis thuis: hun inschrijving heeft geen enkele betekenis.

Wij hebben de beheerder van de website er op aan gesproken dat de informatie op zijn website misleidend is. We hebben hem verzocht duidelijk te maken dat de website niet aan onze gemeente en de projectontwikkelaar is verbonden en dat een inschrijving op de website geen enkele betekenis heeft in relatie tot het Korsnäs terrein en de Broeckgouw.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van het Korsnäs terrein kunnen terecht bij BPD. Als u interesse heeft voor een woning in de Broeckgouw kunt u terecht op deze website.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief