Woonwensenonderzoek de Broeckgouw

Woonwensenonderzoek de Broeckgouw

31/03/2015 - De gemeente Edam-Volendam wil graag van de ingeschreven woningzoekenden horen welke woonwensen zij hebben voor de nieuwbouwwijk de Broeckgouw. Daarom start de gemeente een onderzoek om de woningvoorkeuren en de mogelijkheden te peilen.

Met de informatie die we uit het onderzoek krijgen, kunnen we met het woningprogramma van de Broeckgouw nog beter aansluiten op de wensen én mogelijkheden van woningzoekenden. Alle ingeschreven woningzoekenden worden binnenkort per brief persoonlijk uitgenodigd om mee te werken aan dit onderzoek. Het onderzoek wordt gehouden via een online vragenlijst.

Jaarlijks voert de gemeente een onderzoek uit om de woonwensen voor de Broeckgouw in kaart te brengen. Voorgaande onderzoeken hebben bijgedragen aan de voorspoedige ontwikkeling van de Broeckgouw tot nu toe. Deze nieuwe enquête gaat over de woningen die vanaf 2016 ontwikkeld worden en is opgedeeld in verschillende plandelen. Onder deze plandelen vallen niet alleen de ontwikkeling van  de bekende starterwoningen in de Broeckgouw en deelgebied Keetzijde, maar kavels voor bouwen in eigen beheer en de woontoren aan het Markermeer.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief