Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

17/03/2015 - Dinsdagavond 17 maart werd de bouwmarkt georganiseerd voor 23 woningen in de Broeckgouw. De succesvolle verkoop van de eerdere woningen in fase 7&8 én de regelgeving die gaat veranderen, hebben geleid tot een groot bezoekersaantal.
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen en konden hun vragen stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Erg druk was het ook rondom de maquette van de wijk.
Tijdens deze avond was er ook een onafhankelijk adviseur op het gebied van financiering aanwezig en hebben de verkoopmakelaars de vele bezoekers kunnen informeren.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 23 starterwoningen in fase 7&8 gepresenteerd in verschillende prijsklassen. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning kunnen zich tot 7 april aanstaande aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond voor deze 23 starterswoningen vindt plaats op maandag 11 mei 2015.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Foto's bouwmarkt 17 maart 2015
 

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief