Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

17/03/2015 - Dinsdagavond 17 maart werd de bouwmarkt georganiseerd voor 23 woningen in de Broeckgouw. De succesvolle verkoop van de eerdere woningen in fase 7&8 én de regelgeving die gaat veranderen, hebben geleid tot een groot bezoekersaantal.
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen en konden hun vragen stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Erg druk was het ook rondom de maquette van de wijk.
Tijdens deze avond was er ook een onafhankelijk adviseur op het gebied van financiering aanwezig en hebben de verkoopmakelaars de vele bezoekers kunnen informeren.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 23 starterwoningen in fase 7&8 gepresenteerd in verschillende prijsklassen. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning kunnen zich tot 7 april aanstaande aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond voor deze 23 starterswoningen vindt plaats op maandag 11 mei 2015.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Foto's bouwmarkt 17 maart 2015
 

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief