Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

17/03/2015 - Dinsdagavond 17 maart werd de bouwmarkt georganiseerd voor 23 woningen in de Broeckgouw. De succesvolle verkoop van de eerdere woningen in fase 7&8 én de regelgeving die gaat veranderen, hebben geleid tot een groot bezoekersaantal.
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen en konden hun vragen stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Erg druk was het ook rondom de maquette van de wijk.
Tijdens deze avond was er ook een onafhankelijk adviseur op het gebied van financiering aanwezig en hebben de verkoopmakelaars de vele bezoekers kunnen informeren.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 23 starterwoningen in fase 7&8 gepresenteerd in verschillende prijsklassen. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning kunnen zich tot 7 april aanstaande aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond voor deze 23 starterswoningen vindt plaats op maandag 11 mei 2015.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Foto's bouwmarkt 17 maart 2015
 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief