Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw

17/03/2015 - Dinsdagavond 17 maart werd de bouwmarkt georganiseerd voor 23 woningen in de Broeckgouw. De succesvolle verkoop van de eerdere woningen in fase 7&8 én de regelgeving die gaat veranderen, hebben geleid tot een groot bezoekersaantal.
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen en konden hun vragen stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Erg druk was het ook rondom de maquette van de wijk.
Tijdens deze avond was er ook een onafhankelijk adviseur op het gebied van financiering aanwezig en hebben de verkoopmakelaars de vele bezoekers kunnen informeren.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 23 starterwoningen in fase 7&8 gepresenteerd in verschillende prijsklassen. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning kunnen zich tot 7 april aanstaande aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond voor deze 23 starterswoningen vindt plaats op maandag 11 mei 2015.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Foto's bouwmarkt 17 maart 2015
 

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief