Waterwoningen type 'Beatrix'

Aan de Waddensingel in fase 7&8 zijn 19 prachtige Waterwoningen type ‘Beatrix’ ontworpen. De Waterwoningen bieden in de standaard al ruim woongenot met een beukmaat van 6 meter breed, een grote achtertuin op het westen met een berging, een 'voorstraat' én dakterras met uitzicht over de Waddensingel. De hoekwoningen vallen in het luxe segment en hebben een nog grotere kavel met bovendien een ruime erker en standaard de uitbouw van de 3e bouwlaag.

Via de 'woningconfigurator' vindt u meer informatie over de verschillende woningtypes (kavelnummers 124 t/m 132 en 166), zoals gevelimpressies en indeling per etage. Ook kunt u online uw gewenste woning vormgeven met de standaard keuzeopties en ziet u direct hoe de woning wijzigt en wat de prijsconsequenties zijn.

Keuzeavond 10 Waterwoningen

De keuzeavond voor de Waterwoningen vindt plaats op dinsdag 28 maart 2017. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor één van de laatste 10 Waterwoningen type 'Beatrix', dient u zich hiervoor vóór 3 maart 2017 aan te melden.

Op dinsdag 7 februari 2017 was de bouwmarkt voor de laatste 10 Waterwoningen type 'Beatrix'. 

Tijdens de bouwmarkt zijn de definitieve ontwerpen en de vrij op naam prijzen van de woningen gepresenteerd, maar ook werd er een demonstratie gegeven van de de ‘woningconfigurator’. Met de woningconfigurator krijgt u direct inzichtelijk hoe uw samengestelde woning eruit kan zien en wat de mogelijkheden en optieprijzen zijn.

Brochure


Vrije kavels Noordrand


 
Heb je intersse in een kavel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Projectbureau de Broeckgouw.

 

Diversiteit in fase 7 & 8: 118 woningen, 9 woningtypes, 12 varianten.


 
      

      

   

In fase 7&8 zijn sinds 2014 118 woningen verkocht met veel verschillende woningtypes. Een aantal van deze woningen is opgeleverd en bewoond, aan de overige woningen wordt volop gebouwd.

Waar bevindt zich fase 7 & 8 in de Broeckgouw?