Fase 9 en 10

Op 27 juni organiseerde de gemeente Edam-Volendam de keuzeavond voor 42 woningen uit het derde en laatste grote verkoopcluster van fase 9&10 in de Broeckgouw. Op dit moment zijn de volgende bouwnummers nog beschikbaar:  64 en 143. Heeft u interesse in één van deze woningen? Dan kunt u contact opnemen met het projectbureau, Steur makelaars of Nemassdeboer makelaardij.

In vrije verkoop: 2^1kapwoning Hillegonda bouwnummer 42
Los van de keuzeavond is op dit moment nog een woning uit verkoopcluster 2 in vrije verkoop. Dit gaat om de twee-onder-éénkapwoning met bouwnummer 42: woningtype Hillegonda. Heeft u interesse in deze riante twee-onder-éénkapwoning? Dan kunt u contact opnemen met het projectbureau, Steur makelaars of Nemassdeboer makelaardij.Algemeen
Fase 9&10 is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plek aan circa 140 woningen en 40 kavels. Centraal binnen deze woonwijk, die is geïnspireerd door de jaren 30, staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid.

De wijk is ruim van opzet en heeft een gevarieerd woningaanbod verdeeld over drie kenmerkende sfeergebieden. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.