Fase 9 en 10

Op 27 juni organiseerde de gemeente Edam-Volendam de keuzeavond voor 42 woningen uit het derde en laatste grote verkoopcluster van fase 9&10 in de Broeckgouw. 

In vrije verkoop: rijwoning Gesina I
Uit het derde verkoopcluster van fase 9&10 hebben we op dit moment een starterwoning in vrije verkoop. Het betreft bouwnummer 147. De woning ligt aan de oostelijke ringlaan met een tuin op het zuidwesten.

De VON prijs van deze woning is € 302.400,-. Hierin is reeds een uitbouw over de gehele woningbreedte van 2,5 meter diep inbegrepen.  De start bouw van deze woning is voorzien eind 2019.

Bent u geinteresseerd in deze woning? neem dan contact op met projectbureau de Broeckgouw of een van de verkoopmakelaars ( steur makelaars of nemassdeboer makelaardij)download  hier de korte brochure


In vrije verkoop: 2^1kapwoning Hillegonda (momenteel in optie!)
Uit het tweede verkoopcluster van fase 9&10 hebben we op dit moment een twee-onder-een-kapwoningen van het type Hillegonda in vrije verkoop (Bouwnummer 42).

VON-prijs basiswoning*: € 493.675,-
Vloeropp.: 138 m²
Kavelopp.: 253 m²

* Diverse meerwerkopties mogelijk

Heeft u interesse in deze riante twee-onder-éénkapwoning? Dan kunt u contact opnemen met het projectbureau, Steur makelaars of Nemassdeboer makelaardij.Algemeen
Fase 9&10 is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plek aan circa 140 woningen en 40 kavels. Centraal binnen deze woonwijk, die is geïnspireerd door de jaren 30, staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid.

De wijk is ruim van opzet en heeft een gevarieerd woningaanbod verdeeld over drie kenmerkende sfeergebieden. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.