Fase 9 en 10

Fase 9&10 is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plek aan circa 140 woningen en 40 kavels. Centraal binnen deze woonwijk, die is geïnspireerd door de jaren 30, staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid.

De wijk is ruim van opzet en heeft een gevarieerd woningaanbod verdeeld over drie kenmerkende sfeergebieden. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt heeft een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.

De koopwoningen worden in drie fases aangeboden. Eind september organiseren we de keuzeavond voor het eerste verkoopcluster, bestaande uit 45 woningen, en 6 GPO- kavels. Naar verwachting volgen de tweede en derde bouwmarkt respectievelijk eind 2018 en medio 2019. 

Medio september organiseren we de keuzeavond voor de 6 GPO- kavels en op dinsdag 25 september de keuzeavond voor de eerste 45 woningen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een van deze 45 woningen of 6 GPO- kavels, dient u zich hiervoor aan te melden.

Dit kan via de aanmeldlinks op de gemeentelijke website. Deze vind je hier>