Fase 9 en 10

De woningen in fase 9&10 worden verkocht in drie verkoopclusters. De woningen in cluster 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. Op 18 april organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor de verkoop van 42 woningen in verkoopcluster 3 van fase 9&10 in de Broeckgouw. Deze avond worden de woningontwerpen en de VON-prijzen van deze woningen gepresenteerd en is de verkoopbrochure af te halen. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om je aan te melden voor de keuzeavond die juni zal plaatsvinden.

Bouwmarkt fase 9&10 cluster 3 de Broeckgouw
Datum:             Donderdag 18 april 2019
Tijdstip:            Vrije inloop van 18:00 – 20:00 uur
Locatie:            PX Volendam,  W.J. Tuijnstraat 15

In verkoopcluster 2 is op dit moment nog een woning in vrije verkoop. Dit gaat om de twee-éékapwoning met ouwnummer 42: woningtype Hillegonda. Heeft u interesse in deze riante twee-onder-éénkapwoning? Dan kunt u contact opnemen met het projectbureau, Steur makelaars of Nemassdeboer makelaardij.Algemeen
Fase 9&10 is de laatste grote bouwfase in de wijk en biedt plek aan circa 140 woningen en 40 kavels. Centraal binnen deze woonwijk, die is geïnspireerd door de jaren 30, staan de begrippen identiteit, karakter, verbinden en duurzaamheid.

De wijk is ruim van opzet en heeft een gevarieerd woningaanbod verdeeld over drie kenmerkende sfeergebieden. Alle woningen in fase 9&10 worden aardgasvrij gerealiseerd. Daarnaast geldt een ruime parkeernorm van circa twee auto’s per woning en is er extra aandacht voor veiligheid in het verkeer.