Keetzijde

Het deelplan Keetzijde, fase 5 van de Broeckgouw, is omringd door water en groen. Tussen het deelplan Keetzijde en de rest van de Broeckgouw ligt het natuurpark. De Keetzijde heeft een eigen identiteit die duidelijk is afgeleid van de oude kern Edam en is gelegen in het westelijke deel van de nieuwbouwwijk de Broeckgouw.

Het deelplan Keetzijde is ruim van opzet en er wordt rekening gehouden met een parkeernorm van 2 parkeerplaatsen per woning. Speelplaatsen zijn gerealiseerrd en ingepast in het openbaar groen in de nabijheid van de woningen en er worden doorsteekjes naar het natuurpark aangelegd.

In deelplan Keetzijde worden in totaal 88 woningen gerealiseerd, in drie verschillende segmenten:
  1. Grondgebonden koopwoningen; 4 woonblokken met in totaal 58 rijwoningen.
  2. Het Carré; 24 grondgebonden huurwoningen.
  3. Vrije kavels; 6 kavels waarop kopers in eigen beheer een vrijstaande woning realiseren.

Bouwmarkt 4 luxe- en 28 starterwoningen deelplan Keetzijde

Op donderdag 9 februari 2017 organiseert de gemeente Edam-Volendam in de Singel in Edam van 18.00 - 20.00 uur de bouwmarkt voor de laatste 32 koopwoningen in deelplan Keetzijde. U bent van harte welkom!

Tijdens de bouwmarkt worden niet alleen de definitieve ontwerpen en de vrij op naam prijzen van de woningen gepresenteerd, maar wordt ook de ‘woningconfigurator’ voor u gedemonstreerd. Hiermee krijgt u direct inzichtelijk hoe uw samengestelde woning eruit kan zien en wat de mogelijkheden en optieprijzen zijn.

De keuzeavond voor deelplan Keetzijde vindt plaats op donderdag 30 maart 2017. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor één van de laatste 32 koopwoningen in deelplan Keetzijde, dient u zich hiervoor aan te melden.