Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

06/05/2019 - Op donderdag 27 juni vindt de keuzeavond plaats voor de 42 woningen uit het derde verkoopclsuter van fase 9&10 in de Broeckgouw. De keuzeavond vindt plaats in de grote zaal van Pop- en Cultuurhuis PX.

Interesse in een woning uit verkoopcluster 3 in fase 9&10? Meld je dan snel aan via het digitale aanmeldformulier! De aanmeldtermijn loopt nog tot (aanstaande) donderdag 9 mei.

Meer informatie?
Op zoek naar meer informatie over ? Alle beschikbare verkoopinformatie, zoals o.a. de concept contractstukken, de zon- en schaduwstudies en de tuinafmetingen vind je onder het tabblad 'meer informatie' op de webpagina van fase 9&10.

Nieuwe meerwerkoptie: Dubbele tuindeuren met zijlichten
Omdat veel kopers in fase 9&10 ervoor kiezen om 'dubbele tuindeuren met zijlichten' naar de achtertuin te laten realiseren heeft de aannemer deze bouwkundige aanpassing nu meegenomen als standaard meerwerkoptie.
In de woningconfigurator is deze optie ook toegevoegd. Neem snel een kijkje en zie hoe dit er voor jouw favoriete woning uit komt te zien!

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief