Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

06/05/2019 - Op donderdag 27 juni vindt de keuzeavond plaats voor de 42 woningen uit het derde verkoopclsuter van fase 9&10 in de Broeckgouw. De keuzeavond vindt plaats in de grote zaal van Pop- en Cultuurhuis PX.

Interesse in een woning uit verkoopcluster 3 in fase 9&10? Meld je dan snel aan via het digitale aanmeldformulier! De aanmeldtermijn loopt nog tot (aanstaande) donderdag 9 mei.

Meer informatie?
Op zoek naar meer informatie over ? Alle beschikbare verkoopinformatie, zoals o.a. de concept contractstukken, de zon- en schaduwstudies en de tuinafmetingen vind je onder het tabblad 'meer informatie' op de webpagina van fase 9&10.

Nieuwe meerwerkoptie: Dubbele tuindeuren met zijlichten
Omdat veel kopers in fase 9&10 ervoor kiezen om 'dubbele tuindeuren met zijlichten' naar de achtertuin te laten realiseren heeft de aannemer deze bouwkundige aanpassing nu meegenomen als standaard meerwerkoptie.
In de woningconfigurator is deze optie ook toegevoegd. Neem snel een kijkje en zie hoe dit er voor jouw favoriete woning uit komt te zien!

Keuzeavond vrije kavels Wieringenlaan

Keuzeavond vrije kavels Wieringenlaan
21/08/2019 - Op dit moment biedt de gemeente Edam-Volendam 6 vrije kavels in verkoop aan in fase 4&6 van de Broeckgouw. De brede kavels zijn gelegen aan de Wieringenlaan. Je hebt nog tot en met 29 augustus om je aan te melden voor ...
> lees meer

Tijdelijke omleiding Keetzijde

Tijdelijke omleiding Keetzijde
29/07/2019 - Direct na de bouwvak, op 19 augustus, begint de aanleg van de definitieve toegangsweg van de wijk Keetzijde.  Let op: In deze periode is de wijk Keetzijde uitsluitend te bereiken via de Broeckgouw over een tijdel...
> lees meer

Avontuurlijke hangbrug in natuurpark gereed

Avontuurlijke hangbrug in natuurpark gereed
04/07/2019 - In het verlengde van de brug vanaf de Keetzijde is een avontuurlijke hangbrug en een vlonderpad gerealiseerd. De basis van de brug was al enkele weken gereed, nu is ook de touwconstructie aan de brug bevestigd en is de b...
> lees meer

> Nieuwsarchief