Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

06/05/2019 - Op donderdag 27 juni vindt de keuzeavond plaats voor de 42 woningen uit het derde verkoopclsuter van fase 9&10 in de Broeckgouw. De keuzeavond vindt plaats in de grote zaal van Pop- en Cultuurhuis PX.

Interesse in een woning uit verkoopcluster 3 in fase 9&10? Meld je dan snel aan via het digitale aanmeldformulier! De aanmeldtermijn loopt nog tot (aanstaande) donderdag 9 mei.

Meer informatie?
Op zoek naar meer informatie over ? Alle beschikbare verkoopinformatie, zoals o.a. de concept contractstukken, de zon- en schaduwstudies en de tuinafmetingen vind je onder het tabblad 'meer informatie' op de webpagina van fase 9&10.

Nieuwe meerwerkoptie: Dubbele tuindeuren met zijlichten
Omdat veel kopers in fase 9&10 ervoor kiezen om 'dubbele tuindeuren met zijlichten' naar de achtertuin te laten realiseren heeft de aannemer deze bouwkundige aanpassing nu meegenomen als standaard meerwerkoptie.
In de woningconfigurator is deze optie ook toegevoegd. Neem snel een kijkje en zie hoe dit er voor jouw favoriete woning uit komt te zien!

Bouwmarkt patiowoningen en watervilla's

Bouwmarkt patiowoningen en watervilla's
19/11/2019 - Op 26 november organiseert de gemeente Edam-Volendam in de PX Volendam de bouwmarkt voor 8 watervilla's aan de oostrand van fase 9&10 en 10 patiowoningen voor senioren op het noordelijk wooneiland in de Broeckgou...
> lees meer

Nu beschikbaar: vrije kavels aan de Wieringenlaan

Nu beschikbaar: vrije kavels aan de Wieringenlaan
27/09/2019 - Op dit moment biedt de gemeente Edam-Volendam vier vrije kavels in verkoop aan. Deze ruime zelfbouwkavels liggen aan de Wieringenlaan in fase 6 van de Broeckgouw. De kavels zijn ruim 300 m2 groot.   Eerder dit jaar zij...
> lees meer

De Friese Vlaak: verzorgd wonen in de Broeckgouw

De Friese Vlaak: verzorgd wonen in de Broeckgouw
19/09/2019 - Afgelopen maand is KBK Bouwgroep begonnen met de bouw van de Friese Vlaak: 102 woonzorgappartementen voor ouderen in de Broeckgouw. De oplevering staat eind 2020 op de planning. De Friese Vlaak wordt een modern woonzorg-co...
> lees meer

> Nieuwsarchief