Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

06/05/2019 - Op donderdag 27 juni vindt de keuzeavond plaats voor de 42 woningen uit het derde verkoopclsuter van fase 9&10 in de Broeckgouw. De keuzeavond vindt plaats in de grote zaal van Pop- en Cultuurhuis PX.

Interesse in een woning uit verkoopcluster 3 in fase 9&10? Meld je dan snel aan via het digitale aanmeldformulier! De aanmeldtermijn loopt nog tot (aanstaande) donderdag 9 mei.

Meer informatie?
Op zoek naar meer informatie over ? Alle beschikbare verkoopinformatie, zoals o.a. de concept contractstukken, de zon- en schaduwstudies en de tuinafmetingen vind je onder het tabblad 'meer informatie' op de webpagina van fase 9&10.

Nieuwe meerwerkoptie: Dubbele tuindeuren met zijlichten
Omdat veel kopers in fase 9&10 ervoor kiezen om 'dubbele tuindeuren met zijlichten' naar de achtertuin te laten realiseren heeft de aannemer deze bouwkundige aanpassing nu meegenomen als standaard meerwerkoptie.
In de woningconfigurator is deze optie ook toegevoegd. Neem snel een kijkje en zie hoe dit er voor jouw favoriete woning uit komt te zien!

Start bouw tweede verkoopcluster fase 9&10

Start bouw tweede verkoopcluster fase 9&10
22/05/2019 - In fase 9&10 in de Broeckgouw is TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep van start gegaan met de bouw van het tweede verkoopcluster. Dit werd afgelopen woensdagmiddag 22 mei op feestelijke wijze gevierd&nbs...
> lees meer

Gemeente Edam-Volendam zet in op betaalbare koopwoningen

Gemeente Edam-Volendam zet in op betaalbare koopwoningen
17/05/2019 - Op donderdag 16 mei heeft de gemeenteraad van Edam-Volendam ingestemd met een voorstel om 33 goedkope koopwoningen te ontwikkelen in de Broeckgouw, in plaats van een luxe woontoren. Aan de oostrand van deze nieuwbouwwijk kome...
> lees meer

Koopovereenkomst grond WoZoCo ondertekend

Koopovereenkomst grond WoZoCo ondertekend
24/04/2019 - Op dinsdag 23 april is de koopovereenkomst van de grond voor het Woonzorgcomplex (WoZoCo) in de Broeckgouw ondertekend. Woningcorporaties de Vooruitgang en de Wooncompagnie gaan op deze locatie het WoZoCo realiseren, in ...
> lees meer

> Nieuwsarchief