Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

Aanmelden keuzeavond verkoopcluster 3

06/05/2019 - Op donderdag 27 juni vindt de keuzeavond plaats voor de 42 woningen uit het derde verkoopclsuter van fase 9&10 in de Broeckgouw. De keuzeavond vindt plaats in de grote zaal van Pop- en Cultuurhuis PX.

Interesse in een woning uit verkoopcluster 3 in fase 9&10? Meld je dan snel aan via het digitale aanmeldformulier! De aanmeldtermijn loopt nog tot (aanstaande) donderdag 9 mei.

Meer informatie?
Op zoek naar meer informatie over ? Alle beschikbare verkoopinformatie, zoals o.a. de concept contractstukken, de zon- en schaduwstudies en de tuinafmetingen vind je onder het tabblad 'meer informatie' op de webpagina van fase 9&10.

Nieuwe meerwerkoptie: Dubbele tuindeuren met zijlichten
Omdat veel kopers in fase 9&10 ervoor kiezen om 'dubbele tuindeuren met zijlichten' naar de achtertuin te laten realiseren heeft de aannemer deze bouwkundige aanpassing nu meegenomen als standaard meerwerkoptie.
In de woningconfigurator is deze optie ook toegevoegd. Neem snel een kijkje en zie hoe dit er voor jouw favoriete woning uit komt te zien!

Avontuurlijke hangbrug in natuurpark gereed

Avontuurlijke hangbrug in natuurpark gereed
04/07/2019 - In het verlengde van de brug vanaf de Keetzijde is een avontuurlijke hangbrug en een vlonderpad gerealiseerd. De basis van de brug was al enkele weken gereed, nu is ook de touwconstructie aan de brug bevestigd en is de b...
> lees meer

29 woningen verkocht tijdens keuzevond verkoopcluster 3

29 woningen verkocht tijdens keuzevond verkoopcluster 3
27/06/2019 - Op donderdagavond 27 juni vond de keuzeavond plaats voor het derde verkoopcluster in fase 9&10 van de Broeckgouw. Veel kandidaat kopers waren aanwezig in de PX. Uiteindelijk werden op deze avond 29 woningen toegewezen. ...
> lees meer

Volop gezelligheid tijdens buurtfeest Keetzijde

Volop gezelligheid tijdens buurtfeest Keetzijde
24/06/2019 - De wijk Keetzijde is bijna af. Om dat te vieren organiseerden we afgelopen vrijdag een buurtfeestje voor alle bewoners en betrokken partijen. Onder een stralende zon genoten zo’n 150 aanwezigen van verschillende hapjes ...
> lees meer

> Nieuwsarchief