Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

07/10/2014 - Sinds de bouwmarkt van 23 september in de PX komen de aanmeldingen voor de aanstaande keuzevonden binnen bij de gemeente. Op dinsdag 4 november wordt de keuzeavond georganiseerd voor verschillende GPO- kavels in fase 6 van de Broeckgouw. Op donderdag 6 november volgt de keuzeavond voor 44 woningen in het luxe- en startersegment in fase 7&8 en fase 4 (2^1-kap).
 
Wanneer je NU in aanmerking wil komen voor een woning of kavel in de Broeckgouw, kun je tot 17 oktober aanstaande een aanmeldingsformulier inleveren bij de gemeente. Dit formulier is hier te downloaden, te vinden in de brochures of af te halen bij het projectbureau (Zeestraat 35A in Volendam).
 
Geïnteresseerde starters stellen vaak de vraag of zij wel kans maken op een woningkeuze, wanneer zij zich nu zouden aanmelden. De keuzeposities voor starterwoningen worden bepaald op basis van de aangemelde kandidaten. De oudste starter krijgt daarbij de eerste keuzepositie. Tijdens de vorige keuzeavond – van 7 januari 2014 – bleek dat de grootste groep kopers in de leeftijdscategorie van 24 t/m 27 jaar viel. Een enkele starter was ouder, een paar zelfs jonger.
Ook wanneer je (nog) niet staat inschreven als woningzoekende bij de gemeente, kun je jezelf aanmelden voor een keuzeavond.
 
Aangemelde kandidaten voor een keuzeavond krijgen in de week daarvoor een uitnodigingsbrief met een indicatie van de keuzepositie. Op basis van die informatie kun je jezelf goed voorbereiden op een eventuele woning- of kavelkeuze.
 
Kijk hier voor het aanbod van de in verkoop staande kavels en woniningen. Met je vragen kun je terecht bij het projectbureau aan de Zeestraat 35A of via broeckgouw@edam-volendam.nl.
 

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief