Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

07/10/2014 - Sinds de bouwmarkt van 23 september in de PX komen de aanmeldingen voor de aanstaande keuzevonden binnen bij de gemeente. Op dinsdag 4 november wordt de keuzeavond georganiseerd voor verschillende GPO- kavels in fase 6 van de Broeckgouw. Op donderdag 6 november volgt de keuzeavond voor 44 woningen in het luxe- en startersegment in fase 7&8 en fase 4 (2^1-kap).
 
Wanneer je NU in aanmerking wil komen voor een woning of kavel in de Broeckgouw, kun je tot 17 oktober aanstaande een aanmeldingsformulier inleveren bij de gemeente. Dit formulier is hier te downloaden, te vinden in de brochures of af te halen bij het projectbureau (Zeestraat 35A in Volendam).
 
Geïnteresseerde starters stellen vaak de vraag of zij wel kans maken op een woningkeuze, wanneer zij zich nu zouden aanmelden. De keuzeposities voor starterwoningen worden bepaald op basis van de aangemelde kandidaten. De oudste starter krijgt daarbij de eerste keuzepositie. Tijdens de vorige keuzeavond – van 7 januari 2014 – bleek dat de grootste groep kopers in de leeftijdscategorie van 24 t/m 27 jaar viel. Een enkele starter was ouder, een paar zelfs jonger.
Ook wanneer je (nog) niet staat inschreven als woningzoekende bij de gemeente, kun je jezelf aanmelden voor een keuzeavond.
 
Aangemelde kandidaten voor een keuzeavond krijgen in de week daarvoor een uitnodigingsbrief met een indicatie van de keuzepositie. Op basis van die informatie kun je jezelf goed voorbereiden op een eventuele woning- of kavelkeuze.
 
Kijk hier voor het aanbod van de in verkoop staande kavels en woniningen. Met je vragen kun je terecht bij het projectbureau aan de Zeestraat 35A of via broeckgouw@edam-volendam.nl.
 

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief