Bouwmarkt de Hors

Bouwmarkt de Hors

19/04/2021 - Op donderdag 29 april 2021 presenteert de gemeente Edam-Volendam de verkoopinformatie voor 24 appartementen, 4 beneden- boven woningen en 7 grondgebonden woningen in de Hors, het laatste deelplan met koopwoningen in de Broeckgouw.
 
Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseren we ditmaal geen traditionele bouwmarkt in de PX, maar bieden we op donderdagavond 29 april de mogelijkheid om de brochures af te halen, buiten voor het projectbureau de Broeckgouw aan De Deimpt 7 in Volendam (bij slecht weer deels in de garage). 
 
Op deze avond is het mogelijk een brochure af te halen en eventueel (in beperkte mate) vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Ook is het vanaf maandag 3 mei mogelijk de brochure tijdens kantooruren af te halen op het projectbureau. Hiervoor dient vooraf wel een afspraak gemaakt te worden.
 
Alle verkoopinformatie van dit deelplan, waaronder de veelgestelde vragen, (concept) verkooptekeningen, technische omschrijving, concept koopovereenkomst en VON-prijzen van alle woningen, wordt vanaf 29 april ook digitaal beschikbaar gesteld. 
 
Vanaf donderdagavond 29 april kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de keuzevond van de Hors. Dit kan tot uiterlijk 14 mei 2021 via het DigiD aanmeldformulier op de gemeentelijke website. 

Watervilla's en patiowoningen opgeleverd

Watervilla's en patiowoningen opgeleverd
08/07/2021 - Na een voorspoedige bouw leverde aannemer Koopmans Bouwgroep de afgelopen twee weken acht watervilla's en tien patiowoningen op in de Broeckgouw. Elke dag vonden meerdere sleuteloverdracht momenten plaats, waarbij de toek...
> lees meer

Laatste koopwoningen in de Broeckgouw toegewezen

Laatste koopwoningen in de Broeckgouw toegewezen
01/07/2021 - Op donderdagavond 1 juli vond de keuzeavond plaats voor de woningen in het deelplan de Hors.  Dit is het laatste deelplan met koopwoningen dat gerealiseerd zal worden in nieuwbouwwijk de Broeckgouw.  In de A...
> lees meer

Watervilla's en patiowoningen naderen oplevering

Watervilla's en patiowoningen naderen oplevering
22/06/2021 - De tien patiowoningen voor senioren en acht watervilla's zijn bijna klaar voor oplevering. Vorige week vond de voorschouw plaats in de watervilla's en deze week was het de beurt aan de toekomstige bewoners van de pati...
> lees meer

> Nieuwsarchief