Bouwmarkt de Hors

Bouwmarkt de Hors

19/04/2021 - Op donderdag 29 april 2021 presenteert de gemeente Edam-Volendam de verkoopinformatie voor 24 appartementen, 4 beneden- boven woningen en 7 grondgebonden woningen in de Hors, het laatste deelplan met koopwoningen in de Broeckgouw.
 
Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseren we ditmaal geen traditionele bouwmarkt in de PX, maar bieden we op donderdagavond 29 april de mogelijkheid om de brochures af te halen, buiten voor het projectbureau de Broeckgouw aan De Deimpt 7 in Volendam (bij slecht weer deels in de garage). 
 
Op deze avond is het mogelijk een brochure af te halen en eventueel (in beperkte mate) vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. Ook is het vanaf maandag 3 mei mogelijk de brochure tijdens kantooruren af te halen op het projectbureau. Hiervoor dient vooraf wel een afspraak gemaakt te worden.
 
Alle verkoopinformatie van dit deelplan, waaronder de veelgestelde vragen, (concept) verkooptekeningen, technische omschrijving, concept koopovereenkomst en VON-prijzen van alle woningen, wordt vanaf 29 april ook digitaal beschikbaar gesteld. 
 
Vanaf donderdagavond 29 april kunnen geïnteresseerden zich ook aanmelden voor de keuzevond van de Hors. Dit kan tot uiterlijk 14 mei 2021 via het DigiD aanmeldformulier op de gemeentelijke website. 

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief