Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

23/09/2014 - Dinsdagavond 23 september vond de bouwmarkt plaats voor de verkoop van verschillende woningen en kavels in de Broeckgouw. Dat het druk zou worden, werd al verwacht. Begin september hebben zich namelijk 200 nieuwe woningzoekenden bij de gemeente Edam-Volendam geregistreerd.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 38 starterwoningen en twee luxe woningen in fase 7&8 gepresenteerd. Vier populaire tweekappers in fase 4 worden gelijktijdig in verkoop gebracht.
 
Daarnaast stelt de gemeente 14 kavels voor ‘bouwen in eigen beheer’ beschikbaar in verkoop. Het gaat om een mix van luxe en starterkavels, die in verkoop komen naar aanleiding van een uitgebreide inventarisatie onder ingeschreven woningzoekenden.
 
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen, hun vragen kunnen stellen aan de medewerkers van het projectbureau en een kijkje kunnen nemen bij de maquette van de wijk. Ook de hypotheekadviseurs en verkoopmakelaars hebben vele bezoekers kunnen informeren.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning en/of een kavel kunnen zich tot 17 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond(en). De keuzeavond voor de GPO- kavels is op dinsdag 4 november en de keuzeavond voor de 44 luxe- en starterwoningen op donderdag 6 november.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Klik hier voor de foto's van de bouwmarkt.
 

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief