Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

23/09/2014 - Dinsdagavond 23 september vond de bouwmarkt plaats voor de verkoop van verschillende woningen en kavels in de Broeckgouw. Dat het druk zou worden, werd al verwacht. Begin september hebben zich namelijk 200 nieuwe woningzoekenden bij de gemeente Edam-Volendam geregistreerd.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 38 starterwoningen en twee luxe woningen in fase 7&8 gepresenteerd. Vier populaire tweekappers in fase 4 worden gelijktijdig in verkoop gebracht.
 
Daarnaast stelt de gemeente 14 kavels voor ‘bouwen in eigen beheer’ beschikbaar in verkoop. Het gaat om een mix van luxe en starterkavels, die in verkoop komen naar aanleiding van een uitgebreide inventarisatie onder ingeschreven woningzoekenden.
 
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen, hun vragen kunnen stellen aan de medewerkers van het projectbureau en een kijkje kunnen nemen bij de maquette van de wijk. Ook de hypotheekadviseurs en verkoopmakelaars hebben vele bezoekers kunnen informeren.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning en/of een kavel kunnen zich tot 17 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond(en). De keuzeavond voor de GPO- kavels is op dinsdag 4 november en de keuzeavond voor de 44 luxe- en starterwoningen op donderdag 6 november.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Klik hier voor de foto's van de bouwmarkt.
 

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief