Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

26/03/2013 - De informatieavond van fase 7 & 8 van de Broeckgouw is druk bezocht. De gemeente Edam-Volendam organiseerde donderdag 28 maart jongstleden een inloopavond in de PiusX, waar alle geïnteresseerden kennis konden nemen van de eerste beelden van de 116 woningen die in fase 7 & 8 worden ontwikkeld.

Fase 7 & 8 is gesitueerd direct ten noorden van fase 2. Het aanbod in deze fasen bestaat ditmaal voor het grootste deel uit starterswoningen. Ruim 100 starterswoningen worden er gerealiseerd. Daarnaast wordt er een aantal woningen in het duurdere segment aangeboden, waaronder vrijstaande woningen en 2^1- kapwoningen. Tijdens de informatieavond zijn de beelden van de woningen middels prachtige artist impressies getoond. Bovendien werden in de informatiebrochures de richtprijzen gepresenteerd.

De eerste geluiden van de bezoekers waren enthousiast. De maquette was eveneens de plek waar veel informatie werd verzameld en gedeeld. Onder de parasol stonden de wethouders klaar om vragen te beantwoorden De makelaars en de leden van het projectbureau de Broeckgouw stonden eveneens de hele avond klaar om informatie te verstrekken.

Voor veel geïnteresseerde kandidaat-kopers breekt er nu een tijd aan van oriëntatie en het onderzoeken van de financiële mogelijkheden zodat er snel gehandeld kan worden tijdens de keuzeavond in het begin van 2014. De gemeente zal achter de schermen druk verder werken aan de definitieve ontwerpen in aanloop naar de bouwmarkt welke in november 2013 zal worden georganiseerd.

Tijdens deze avond zullen de definitieve woningontwerpen inclusief plattegronden en opties worden gepresenteerd. De eerste keuzeavond zal in begin 2014 plaatsvinden.

De gepresenteerde informatie kunt u hieronder downloaden:
» Download hier de brochure (PDF)

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief