Informatiemarkt trekt zo’n 300 bezoekers

Informatiemarkt trekt zo’n 300 bezoekers

03/03/2020 - Dinsdagavond 3 maart organiseerde de gemeente Edam-Volendam in PX de informatiemarkt voor 37 starterwoningen. Deze woningen worden ontwikkeld aan de oostrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. In dit nieuwe deelplan, één van de laatste in deze nieuwbouwwijk, komen 32 koopappartementen en 5 wat kleinere grondgebonden woningen.
 
Rond de 300 geïnteresseerden kwamen langs om een informatiefolder met impressies en richtprijzen af te halen. De medewerkers van het projectbureau en de voor de verkoop betrokken makelaars, Steur makelaars en nemassdeboer makelaardij, stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. De maquette van de wijk werd ook deze keer aandachtig bestudeerd.
 
De gepresenteerde appartementen en woningen zijn ontworpen door Rudy Uytenhaak + partners architecten. In de komende maanden worden de voorlopige ontwerpen uitgewerkt tot definitieve ontwerpen en wordt de bouw van de woningen aanbesteed.

In het laatste kwartaal van 2020 organiseert de gemeente een bouwmarkt, waarbij de gedetailleerde ontwerpen worden gepresenteerd en de prijs per woning bekend is. Vanaf de bouwmarkt kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de keuzeavond, die kort daarna plaatsvind.
 
Geïnteresseerden voor een woning of appartement kunnen zich nog inschrijven als woningzoekende bij de gemeente. Tevens kun je jezelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project via www.debroeckgouw.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Uitnodiging informatiemarkt

Uitnodiging informatiemarkt
10/02/2020 - Op dinsdag 3 maart organiseert de gemeente Edam-Volendam een informatiemarkt voor 37 starterwoningen in fase 9&10 van de Broeckgouw.   Na de succesvolle ontwikkeling en verkoop van ruim 900 woningen in eerdere...
> lees meer

Eerste patiowoningen en watervilla’s verkocht

Eerste patiowoningen en watervilla’s verkocht
04/02/2020 - Op dinsdagavond 4 februari vond de keuzeavond plaats voor tien patiowoningen en acht watervilla’s in de Broeckgouw. De toewijzingsprocedure vond plaats in de PX. Onder de aanwezige woningzoekenden werden de eerste elf w...
> lees meer

Eerste woningen in fase 9&10 opgeleverd

Eerste woningen in fase 9&10 opgeleverd
28/01/2020 - Dinsdagochtend 28 januari om 08:30 uur werd de eerste woning in fase 9&10 opgeleverd door Koopmans Bouwgroep. De eerste bewoners die hun sleutel in ontvangst namen waren erg enthousiast over hun prachtige woning. Later...
> lees meer

> Nieuwsarchief