Let op! Gemeentelijke woningzoekendenlijst nog geopend tot 19 september

Let op! Gemeentelijke woningzoekendenlijst nog geopend tot 19 september

16/09/2014 - De woningzoekendenlijst voor de Broeckgouw is opengesteld van 9 tot en met 19 september 2014. Inschrijving op de woningzoekendenlijst van de gemeente is nodig om - met voorrang - deel te kunnen nemen aan keuzeavonden voor een koopwoning of kavel in de Broeckgouw.

De voorwaarden voor inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst zijn te vinden op het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan worden opgehaald en ingeleverd op het Stadskantoor van de Gemeente (W. v.d. Knoopdreef 1) en is te downloaden op de website. Uiterlijk 19 september dient het inschrijfformulier, samen met de betaling van € 10,- te zijn ontvangen door de gemeente Edam-Volendam.

Ontwikkelingen 2014:
  • Bouwmarkt 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4
    Op 23 september 2014 organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor de verkoop van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4. Tijdens deze bouwmarkt worden de verkoopbrochures, impressies en V.O.N. prijzen van de woningen gepresenteerd. Locatie: PX Volendam. Tijdstip: 18.00 - 20.00 uur.
  • Keuzeavond GPO-kavels Meeuweplaat/Wieringenlaan
    Naar aanleiding van de goedbezochte inventarisatieavond ‘Bouwen in eigen beheer’ in juli 2014, biedt de gemeente Edam-Volendam binnenkort een aantal kavels voor Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) in verkoop aan. Dit gaat om zowel luxe (2^1-kap) als starter kavels voor rijwoningen. Alle ingeschreven woningzoekenden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Informatie is tevens beschikbaar op de bouwmarkt van 23 september.
  • Keuzeavond 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4
    In november 2014 vindt de keuzeavond plaats van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4. Aanmelden voor de keuzeavond is mogelijk vanaf de bouwmarkt middels een aanmeldingsformulier. 
Heeft u interesse in de ontwikkelingen in de Broeckgouw en overweegt u in de (nabije) toekomst een woning of bouwkavel te kopen, schrijf u dan nu in als gemeentelijk woningzoekende! Tip: meldt u aan voor de nieuwsbrief via www.debroeckgouw.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
 

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief