Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

Planning de Broeckgouw fase 4 en 6

26/08/2011 - Na de succesvolle verkoop van deelplan B en C van fase 2 van de Broekgouw wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan nieuwe fasen.

Gevarieerd aanbod
Fase 4 en 6 van de Broeckgouw zal bestaan uit een gevarieerd aanbod van ca. 120 woningen en is gesitueerd naast fase 2. Net als in fase 1 en 2 zal er in deze fasen weer een varie╠łteit aan woningen uit verschillende prijsklassen worden aangeboden. Fase 4 en 6 zal bestaan uit zowel starterwoningen als woningen uit het duurdere segment waaronder een breed aanbod van 2^1- kap woningen.

GPO woningen
Tevens worden er in fase 4 ook 8 kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) uitgegeven. De kavels zullen in het laatste kwartaal van 2011 worden aangeboden.

Informatiemarkt
Het streven is om rond de jaarwisseling een informatiemarkt te organiseren waar de diverse woningontwerpen & impressies worden getoond en de richtprijzen per woningtype bekend worden gemaakt.

Bouwmarkt
We streven ernaar om nog voor de zomer van 2012 voor fase 4 een bouwmarkt te organiseren. Als dit allemaal lukt dan zal er na de bouwvak een verkoopavond worden georganiseerd. Fase 6 zal spoedig op fase 4 volgen.

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief