Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

Veel geïnteresseerden op informatiemarkt ‘Keetzijde’

22/10/2015 - Donderdagavond 22 oktober is de informatiemarkt georganiseerd van deelplan ‘Keetzijde’ in de Singel in Edam. In deze nieuwe woonbuurt, onderdeel van de nieuwbouwwijk de Broeckgouw, komt een zeer divers aanbod aan woningen en vrije kavels.
 
Ruim 200 geïnteresseerden kwamen langs om een informatiefolder af te halen en vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau. De maquette van de wijk was ook deze keer een ware trekpleister.
 
De gepresenteerde plannen bestaan uit 58 grondgebonden starterwoningen, 6 vrije kavels en een locatie voor (sociale) huurwoningen. Er werd een eerste indruk gegeven door middel van impressies en een folder met richtprijzen. Naast de bouwplannen, werd ook informatie verstrekt ten aanzien van het verkoop- en toewijzingsbeleid dat binnenkort wijzigt.
Onder de kandidaat-kopers is bovendien een aanvullende inventarisatie gehouden in het kader van de lopende bestemmingsplanprocedure voor een ontsluitingsweg van deze buurt op de weg Keetzijde.
 
In het voorjaar van 2016, zodra de aannemer is gecontracteerd, zal een bouwmarkt worden georganiseerd waarbij de gedetailleerde ontwerpen worden gepresenteerd en de VON-prijs per woning bekend is. Begin 2016 zullen ook de zes kavels aan de zuidrand van dit deelplan in verkoop gepresenteerd worden.
 
Geïnteresseerden voor een woning of kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich binnenkort weer inschrijven als woningzoekende bij de gemeente. Tevens kun je jezelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project via www.debroeckgouw.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kijk hier voor meer informatie over deelplan Keetzijde.
Bekijk hier de foto's van de informatiemarkt.

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief