Vrije kavels toegewezen in de Broeckgouw

Vrije kavels toegewezen in de Broeckgouw

20/10/2015 - Op dinsdag 13 oktober jongstleden is de keuzeavond voor deze nieuwe vrije kavels georganiseerd in de AMVO. Na een korte uitleg en lotingsprocedure door de notaris, hebben alle 8 aanwezige kandidaten kunnen kiezen voor een kavel. 6 kavels voor een vrijstaande woning en 2 kavels voor een twee-onder-een-kapwoning zijn daarmee toegewezen. Binnenkort starten de kopers met de ontwikkeling van hun eigen droomhuis.
 
De laatste vrije kavels zijn eerder in 2015 verkocht; aan de westrand langs het natuurpark en in fase 4. Inmiddels zijn de kopers daar gestart met de bouw van hun eigen woning. De gemeente Edam-Volendam heeft daardoor nu nieuwe kavels aan de noordrand, grenzend aan de historische dijkzone, beschikbaar kunnen stellen voor vrijstaande- of twee-onder-een-kapwoningen.
 
In een bouwstrook aan de noordzijde van fase 7&8, die loopt vanaf het natuurpark ter hoogte van het sluisje van Edam tot aan de centrale watergang, wordt plek geboden aan luxe kavels. Als koper kies je daarin, vanaf een minimale maat, zelf de kavelbreedte.
 
Planning
In de exploitatie van de Broeckgouw is rekening gehouden met een gefaseerde uitgifte van deze kavels in een periode van 3 jaar. Met het resultaat van 13 oktober kan dan ook gesproken worden van een ‘vliegende start’ van de verkoop.
 
Met het verkoopresultaat van deze 8 kavels én de grote interesse die blijkt voor de woningen die 22 september op de bouwmarkt gepresenteerd zijn, ziet de gemeente de ontwikkelingen in de Broeckgouw met het volste vertrouwen tegemoet.
 
De gemeente Edam-Volendam biedt de kavels, die na de keuzeavond nog beschikbaar zijn, nu conform het verkoopbeleid in vrije verkoop aan. De kavels op deze prachtige locatie zijn maar liefst ruim 30 meter diep en liggen met de tuinzijde aan de groene zone met zicht naar de historische dijk. Aan de voorzijde zijn de kavels gelegen aan de stijlvolle Ringlaan. Meer informatie is beschikbaar bij het projectbureau de Broeckgouw of te bekijken via deze link.

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond

Alle tien vrije kavels toegewezen tijdens keuzeavond
19/07/2018 - Op donderdag 19 juli vond in de PX de keuzeavond plaats voor tien vrije kavels aan de Noordrand van fase 9&10 in de Broeckgouw. Voor deze 10 luxe kavels, waar vrijstaande woningen en twe...
> lees meer

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10

Enorm veel belangstelling tijdens eerste bouwmarkt fase 9&10
17/07/2018 - Op dinsdagavond 17 juli 2018 waren enorm veel geïnteresseerden aanwezig op de bouwmarkt voor het eerste verkoopcluster van fase 9&10, het laatste grote deelplan van de Broeckgouw. De gemeente Edam...
> lees meer

Actualisatie toewijzingsbeleid

Actualisatie toewijzingsbeleid
16/07/2018 - Op donderdag 12 juli is door de gemeenteraad een actualisatie van het toewijzingsbeleid vastgesteld. Voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en bouwkavels  op de Broeckgouw blijft de huidige woningzoekenlijs...
> lees meer

> Nieuwsarchief