de Broeckgouw
Nieuwsbrief 9 december 2014
Nog 2 starter twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar

 
 
Woningtype Alexia is een bijzondere starter twee-onder-een-kapwoning, die ligt aan de buitenrand en dicht bij het natuurpark. De woningen zijn aan de korte zijde geschakeld, waardoor veel daglicht de woning binnentreedt. 
 
Voor de vier Alexia’s is er een gegarandeerde start bouw, zodra er drie woningen verkocht zijn. Op dit moment zijn er nog slechts twee Alexia’s beschikbaar.
Wilt u in aanmerking komen? Wees er dan snel bij! Neem contact op met Projectbureau de Broeckgouw via broeckgouw@edam-volendam.nl of bel naar 0299 – 398 398.
 
Ga direct naar meer informatie over woningtype Alexia.
 
Prijs: vanaf € 270.750,-*
 *Inclusief de minderwerkoptie met de inpandige berging.
 


'Bouwen in eigen beheer'
Nog 1 unieke twee-onder-een-kapkavel beschikbaar!

 
Aan de Meeuweplaat in fase 6 van de Broeckgouw is nog één GPO- kavel voor een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Het betreft kavel 614; een  prachtige hoekkavel direct grenzend aan de toekomstige waterpartij. Deze kavel heeft een oppervlakte van 165 m2 en de V.O.N.-prijs is € 132.500,- incl. BTW. De ligging is fantastisch met de achtertuin op het zuiden, uitzicht op de historische dijkzone en de voordeur aan de centrale groene zone.
 
 
 
Wil jij graag je eigen woning ontwerpen? Dan is nu je kans! Samen met deze enthousiaste kopers kun je aan de slag. Heb je interesse of wil je meer informatie? Klik hier of neem contact op met projectbureau de Broeckgouw via broeckgouw@edam-volendam.nl of tel.nr. 0299 – 398 398.


 

Natuurpark
 
Mede gezien het goede weer van de afgelopen tijd, verlopen de werkzaamheden aan het natuurpark volgens planning. De resultaten worden langzaam maar zeker zichtbaar. Het grondwerk is eind 2014 gereed. In het voorjaar worden de paden geasfalteerd en worden beplanting en speeltoestellen aangebracht, waarmee dit park voor de bewoners volop gebruikt kan worden.


 Foto: Johan Jonk
 


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden