de Broeckgouw
Laatste nieuws over de Broeckgouw

Openstelling gemeentelijke woningzoekendenlijst

 

De woningzoekendenlijst voor de Broeckgouw is, in aanloop naar de bouwmarkt in dit voorjaar, opengesteld van 19 januari tot en met 13 februari 2015.
 
In 2015 is een aantal ontwikkelingen gepland:
  • Bouwmarkt starterswoningen in fase 7&8; maart 2015
  • Keuzeavond starterswoningen in fase 7&8; voorjaar 2015
  • Aanbod GPO- kavels
  • Aanbod vrije kavels aan de noordzijde
  • Deelgebied Keetzijde
Klik hier voor uitgebreide informatie over de ontwikkelingen in de Broeckgouw.

Waarom juist nu inschrijven op de woningzoekendenlijst?
De verkoop van starterwoningen dit jaar vindt door veranderde wetgeving de laatste keer volgens huidige toewijzingsregels plaats. Daarbij komen ingezetenen met voorrang in aanmerking voor een woning of kavel in de Broeckgouw.
Bovendien kan tot 1 juli 2015 gebruik gemaakt worden van een relatief gunstige NHG- financiering. Na 1 juli wordt deze NHG- grens aanzienlijk verlaagd.
 
Bekijk hier het volledige artikel met betrekking tot inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst. Download hier direct het inschrijfformulier.
 

Momenteel nog beschikbaar:

Luxe 2^1-kapwoning type ‘Michelle’
 
 
Deze luxe twee-onder-een-kapwoningen met bouwnummers 415 t/m 418 zijn gelegen in het verlengde van de eerder verkochte woningen met bouwnummers 410 t/m 414 aan de oostelijke Wieringenlaan, welke momenteel worden gerealiseerd.

De woningen hebben allen een parkeergelegenheid op eigen terrein. Door de diepe kavels met achtertuin op het westen is sprake van een optimale bezonning en de woningen hebben uitgebreide optiemogelijkheden. Bovendien wordt de meest gekozen koperskeuzevariant uit de eerdere verkoop nu als standaard optie gepresenteerd.

Kijk hier voor meer informatie over woningtype 'Michelle' of neem direct contact op met Projectbureau de Broeckgouw.

 
Starter 2^1-kapwoning type 'Alexia'


Van het woningtype 'Alexia' is er momenteel nog slechts 1 beschikbaar. Dit betreft kavelnummer 56.
Woningtype Alexia is een geschakelde, royale woning, maar dan op een starterkavel en zonder garage, waardoor de woning aantrekkelijk geprijsd is. De ligging is uniek; tegenover de vrije kavels en vlak aan het natuurpark.

Kijk hier voor meer informatie over woningtype ´Alexia´ of neem direct contact op met Projectbureau de Broeckgouw. 
 

Verkocht

  • Er zijn 3 woningen van het type 'Alexia' verkocht, er is er nog slechts 1 beschikbaar.
  • De reeds gebouwde woning aan de Breesem 10 in fase 6 van de Broeckgouw is nu verkocht.
  • Alle eerder aangeboden GPO-kavels aan de Meeuweplaat zijn inmiddels verkocht. De kopers kunnen nu aan de slag met de voorbereidingen voor het realiseren van hun droomhuis.
 
Gemeente Edam-Volendam en Projectbureau de Broeckgouw feliciteren alle kopers en wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen en inrichting van hun woning.
 

Startbrief 36 woningen in fase 7&8 verleend
19/12/2014 - Dinsdag 16 december 2014 heeft het college van B&W besloten de startbrief te verlenen aan HSB Bouw uit Volendam voor de bouw van de volgende woningen in fase 7&8. In dit cluster worden 36 woningen, waarvan 34 starters- en 2 luxe woningen,...
> lees verder

de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden