de Broeckgouw
Woningzoekendenlijst nog geopend tot en met vrijdag 13 februari 2015

Wilt u wonen in de Broeckgouw?
Schrijf u dan vóór aanstaande vrijdag 13 februari
in op de gemeentelijke woningzoekendenlijst

 

 

Tot en met aanstaande vrijdag 13 februari heeft u nog de mogelijkheid om u in te schrijven op de gemeentelijke woningzoekendenlijst. Inschrijving op de woningzoekendenlijst van de gemeente is nodig om - met voorrang - deel te kunnen nemen aan keuzeavonden voor een koopwoning of kavel in de Broeckgouw.

Waarom juist nu inschrijven op de woningzoekendenlijst?
De verkoop van starterwoningen dit jaar vindt door veranderde wetgeving de laatste keer volgens huidige toewijzingsregels plaats. Daarbij komen ingezetenen met voorrang in aanmerking voor een woning of kavel in de Broeckgouw.
Bovendien kan tot 1 juli 2015 gebruik gemaakt worden van de huidige NHG-grens voor een relatief gunstige  financiering. Na 1 juli wordt deze NHG- grens aanzienlijk verlaagd.
 
In 2015 is een aantal ontwikkelingen gepland:
  • Bouwmarkt 23 starterswoningen in fase 7&8; maart 2015
  • Keuzeavond fase 7&8; voorjaar 2015
  • Aanbod GPO- kavels
  • Aanbod vrije kavels aan de noordzijde
  • Woningontwikkeling deelgebied Keetzijde
Klik hier voor uitgebreide informatie over de ontwikkelingen in de Broeckgouw.

Wist u dat de hypotheekrente nu bijzonder laag is en de NHG-grens wordt verlaagd? Bij uw hypotheekadviseur kunt u hierover meer informatie verkrijgen. Op de bouwmarkt in maart is ook een onafhankelijk adviseur aanwezig.

Bekijk hier het volledige artikel met betrekking tot inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst. Download hier direct het inschrijfformulier.
 

Woningen in directe verkoop:

  
Nog slechts 1 beschikbaar!
Starter 2^1-kapwoning type 'Alexia'Van het woningtype 'Alexia' is er momenteel nog slechts 1 beschikbaar. Dit betreft kavelnummer 56.
Woningtype Alexia is een geschakelde, royale 2^1-kapwoning, maar dan op een starterkavel en zonder garage, waardoor de woning aantrekkelijk geprijsd is. De ligging is uniek; tegenover de vrije kavels en vlak aan het natuurpark.

HSB start dit voorjaar met de bouw van 4 woningen van het type ´Alexia´.
Als u nu kavelnummer 56 koopt, dan kunnen uw wensen nog worden gerealiseerd tijdens de bouw, die start in dit voorjaar. De V.O.N. prijs van de Alexia met kavelnummer 56 is: € 274.500,-.

Kijk hier voor meer informatie over woningtype ´Alexia´ of neem direct contact op met Projectbureau de Broeckgouw. 
 

Vorderingen bouw 'Michelles' aan de Wieringenlaan
 

De bouw van de vijf luxe woningen met bouwnummers 410 t/m 414 aan de oostelijke Wieringenlaan vordert snel. Alle woningen liggen op een grote kavel en beschikken standaard over een garageberging.

Van woningtype 'Michelle' zijn er momenteel nog 4 beschikbaar voor verkoop. Kijk hier voor meer informatie over woningtype 'Michelle'.
 

Per direct beschikbaar!
Riante halfvrijstaande stadsvilla aan de Blauwe Slenk 5


 
Deze prachtige halfvrijstaande stadsvilla in fase 4 van de Broeckgouw is per direct beschikbaar. Het woonplezier van deze halfvrijstaande stadsvilla begint al bij de royale entreepartij met luifel. Die geeft toegang tot een woning van 6,30 meter breed en 10,50 meter diep. Ook is de woning voorzien van een zeer royale zolderverdieping. 

Wilt u de woning bezichtigen? Neem dan contact op met Steur makelaars of nemassdeboer makelaardij om direct een afspraak te maken.
 
Naast deze woningen zijn er nog een aantal vrije kavels beschikbaar. Bekijk hier het actuele aanbod in de Broeckgouw.
 

Verkocht

  • Vrije kavel nummer 409 op de hoek van Blauwe Slenk/Wieringenlaan in fase 4 is verkocht.
  • Er zijn 3 woningen van het type 'Alexia' verkocht, er is er nog slechts 1 beschikbaar.
  • De reeds gebouwde woning aan de Breesem 10 in fase 6 van de Broeckgouw is verkocht.
  • Alle eerder aangeboden GPO-kavels aan de Meeuweplaat zijn inmiddels verkocht. De kopers kunnen nu aan de slag met de voorbereidingen voor het realiseren van hun droomhuis.
 
Gemeente Edam-Volendam en Projectbureau de Broeckgouw feliciteren alle kopers en wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen en inrichting van hun woning.
 


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden