de Broeckgouw
Laatste week om je aan te melden voor de keuzeavond!
Goedendag! Hierbij ontvang je het laatste nieuws over de Broeckgouw.
Interessant voor zowel woningzoekenden als voor de bewoners van de Broeckgouw.


Keuzeavond 11 mei 2015


 

Op maandag 11 mei kunnen woningzoekenden een keuze maken uit 23 starterswoningen in fase 7&8 in de Broeckgouw. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied. Bekijk hier het volledige aanbod.
Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in de prachtige wijk de Broeckgouw? Meld je dan uiterlijk 7 april 2015 aan om deel te nemen aan de keuzeavond op 11 mei. Aanmelden kan uitsluitend met het aanmeldingsformulier.

 

Rectificatie


De kaveloppervlaktes van woningtypes Laurentien 1, Laurentien 2 en Mabel staan foutief gepubliceerd in de brochure van fase 7&8 versie 3. Dit betekent dat de kaveloppervlaktes op pagina 16, 20 en 24 niet overeenkomen met de juiste afmetingen.

Houd voor de juiste afmetingen van de kaveloppvervlaktes de prijslijst aan.
Een digitale versie van de gerecificeerde brochure kunt u hier vinden.
 


Belangrijk bericht voor alle ingeschreven woningzoekenden

Woonwensenonderzoek de Broeckgouw


De gemeente Edam-Volendam wil graag van de ingeschreven woningzoekenden horen welke woonwensen zij hebben voor de nieuwbouwwijk de Broeckgouw. Daarom start de gemeente een onderzoek om de woningvoorkeuren en de mogelijkheden te peilen.

Met de informatie die we uit het onderzoek krijgen, kunnen we met het woningprogramma van de Broeckgouw nog beter aansluiten op de wensen én mogelijkheden van woningzoekenden. Alle ingeschreven woningzoekenden worden binnenkort per brief persoonlijk uitgenodigd om mee te werken aan dit onderzoek. Het onderzoek wordt gehouden via een online vragenlijst.

Jaarlijks voert de gemeente een onderzoek uit om de woonwensen voor de Broeckgouw in kaart te brengen. Voorgaande onderzoeken hebben bijgedragen aan de voorspoedige ontwikkeling van de Broeckgouw tot nu toe. Deze nieuwe enquête gaat over de woningen die vanaf 2016 gebouwd moeten worden en is opgedeeld in verschillende plandelen. Onder deze plandelen vallen niet alleen de ontwikkeling van  de bekende starterwoningen in de Broeckgouw en deelgebied Keetzijde, maar kavels voor bouwen in eigen beheer en de woontoren aan het Markermeer.


Eerste woning in fase 7&8 opgeleverd
26/03/2015 - Op woensdag 25 maart is de eerste woning in fase 7&8 opgeleverd. Kees Tol en Daniëlle Schilder zijn de trotse toekomstige bewoners van deze prachtige hoekwoning van het type Ariane. Namens de gemeente Edam-Volendam werden de toekomstige...
> lees verder
Zeer geslaagde bouwmarkt de Broeckgouw
17/03/2015 - Dinsdagavond 17 maart werd de bouwmarkt georganiseerd voor 23 woningen in de Broeckgouw. De succesvolle verkoop van de eerdere woningen in fase 7&8 én de regelgeving die gaat veranderen, hebben geleid tot een groot bezoekersaantal. Veel...
> lees verder
Gemeenteraad Edam-Volendam unaniem achter plan
woningbouw Keetzijde
13/03/2015 - De kern Edam is onderhavig aan bevolkingskrimp. Jonge huishoudens trekken immers weg door het gebrek aan passende en betaalbare huisvesting, zo blijkt uit het in 2014 uitgevoerde woningbehoefte onderzoek van Companen. Om deze krimp tegen te gaan en...
> lees verder
Nationale Boomfeestdag 2015: Natuurpark de Broeckgouw
19/03/2015 - Op woensdagmorgen 18 maart hebben 30 leerlingen uit groep 7 van de Kennedyschool 35 bomen geplant in het natuurpark in de Broeckgouw. Zij kregen hierbij hulp van medewerkers van de afdeling groenbeheer van de gemeente Edam-Volendam. Nadat...
> lees verder

de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden