de Broeckgouw
Woningzoekendenlijst nog tot aanstaande vijdag geopend

Gemeentelijke woningzoekendenlijst nog geopend t/m vrijdag 11 september 2015


 
Tot en met aanstaande vrijdag 11 september kunt u zich nog inschrijven op de gemeentelijke woningzoekendenlijst. Woningzoekenden die ingeschreven staan op de gemeentelijke woningzoekendenlijst kunnen met voorrang deelnemen aan verkoopavonden voor een koopwoning of kavel in de Broeckgouw.
 
Voor dit jaar staan nog de volgende activiteiten gepland voor de Broeckgouw:
  • Bouwmarkt 19 starterwoningen in fase 7&8 op 22 september 2015
  • Bouwmarkt 4 twee-onder-een-kapwoningen in fase 4  op 22 september 2015
  • Keuzeavond bovenvermelde 23 woningen op 3 november 2015
  • Informatiemarkt Waterwoningen type 'Beatrix' in fase 7&8 op 22 september 2015
  • Keuzeavond vrije kavels Noordrand in fase 7&8 op 13 oktober 2015
  • Informatiemarkt deelgebied Keetzijde (datum wordt nog vastgesteld)
  • Bouwen in eigen beheer in fase 6 (nóg slechts 1 twee-onder-een-kapkavel beschikbaar)
Voor een uitgebreide omschrijving en meer informatie over de hierboven vermelde activiteiten lees hier verder.

Let op: binnenkort verandert het gemeentelijke verkoop- en toewijzingsbeleid. Alle ingeschreven woningzoekenden worden te zijner tijd aangeschreven om de gegevens te actualiseren. Alleen de verkoop van de op 22 september 2015 aangeboden woningen zal nog onder huidige regels georganiseerd worden!

Klik hier om direct het inschrijfformulier te downloaden. De voorwaarden voor inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst zijn te vinden op het inschrijfformulier.
 

Kom naar de bouwmarkt / informatiemarkt op 22 september 2015 in PX Volendam

Tijdens de bouwmarkt van dinsdag 22 september 2015 worden 19 starterswoningen in fase 7&8 en 4 luxe twee-onder-een-kapwoningen type 'Michelle' in verkoop aangeboden. Tevens is er uitgebreide verkoopinformatie beschikbaar over de vrije kavels en kavels voor een twee-onder-een-kapwoning aan de noordrand van de Broeckgouw. Én de voorlopige ontwerpen van de statige waterwoningen type 'Beatrix' worden voor het eerst gepresenteerd.

Graag nodigen wij je uit om langs te komen op deze avond, waar de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Na het succes van de vorige bouwmarkt is er namens de gemeente Edam-Volendam bovendien een onafhankelijke hypotheekadviseur aanwezig om vrijblijvend al je financieringsvragen te beantwoorden.

Ben je nieuwsgierig naar het uitgebreide aanbod?
Kom dan langs op dinsdag 22 september aanstaande tussen 18:00 en 20:00 uur in PX Volendam, W.J.
Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat).


Nu in verkoop:
Vrije kavels en kavels voor een 2^1-kapwoning aan de noordrand


De vrije kavels aan de noordrand van de Broeckgouw zijn momenteel in verkoop. De kavels zijn gelegen aan de historische dijkzone, grenzend aan het Markermeer. Er zijn vrije kavels beschikbaar vanaf circa 350 m2 op deze unieke locatie. Hier vindt u de uitgebereide verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier voor de keuzeavond vrije kavels Noordrand. Deze informatie is tevens af te halen op het projectbureau aan de Zeestraat 35A. Heeft u interesse in een kavel voor een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning? Meldt u zich dan vóór 2 oktober 2015 aan middels het aanmeldingsformulier. Op 22 september 2015 is de verkoopinformatie eveneens af te halen op de bouwmarkt. De keuzeavond wordt - onder voorbehoud - georganiseerd op 13 oktober 2015.


Ruime GPO-kavel voor 2^1-kapwoning aan het Pinkewad in vrije verkoop


 
Aan het Pinkewad in fase 6 van de Broeckgouw is op dit moment nog 1 GPO-kavel in vrije verkoop beschikbaar. Het betreft een ruime kavel (nummer 633) voor een twee-onder-een-kapwoning. Deze kavel heeft een oppervlakte van 250 m2 en de verkoopprijs is € 199.000,- incl. BTW.
Droom jij ook van het ontwikkelen van je eigen woning? Dan heb je nu de kans om dit samen met je buren te gaan doen. Neem bij interesse in deze kavel aan het Pinkewad contact op met het projectbureau.

Klik hier voor het verkoopoverzicht van kavel 633.
 

Nog 1 woningtype 'Alexia' (2^1-kap) beschikbaar!


 
Van het woningtype 'Alexia' in fase 7&8 van de Broeckgouw is er nog één woning beschikbaar. Dit betreft kavelnummer 56. Woningtype Alexia is een geschakelde, royale 2^1-kapwoning zonder garage en is aantrekkelijk geprijsd. De ligging is uniek; tegenover de vrije kavels en vlak aan het natuurpark.

HSB is in april 2015 reeds gestart met de bouw van deze woning. De V.O.N. prijs van de Alexia met kavelnummer 56 is: € 274.500,-.

Kijk hier voor meer informatie over woningtype ´Alexia´ of neem direct contact op met Projectbureau de Broeckgouw of de makelaars
 


Per direct beschikbaar!
Riante halfvrijstaande stadsvilla aan de Blauwe Slenk 5

 
Deze riante halfvrijstaande stadsvilla met garage is gelegen op een prachtige hoeklocatie aan de centrale groene zone in het hart van de wijk. De oppervlakte van het perceel bedraagt 337 m². De woning heeft een woonoppervlakte van 155 m² exclusief garage. Dit geeft toegang tot een ruime woning van 6.30 meter breed en 10.5 meter diep. Ook is de woning voorzien van een zeer royale zolderverdieping. 

Wilt u deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met Steur makelaars of nemassdeboer makelaardij om direct een afspraak te maken.


De Broeckgouw - 'een update van wethouder Marisa Kes'
25/08/2015 - Wethouder Ruimtelijke Ordening Marisa Kes is vanaf het begin van de ontwikkeling van nieuwbouwwijk de Broeckgouw betrokken als ‘projectwethouder’. Bij de ontwikkeling van de Broeckgouw wordt een bijzondere aanpak gehanteerd, waarbij de...
> lees verder

de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden