de Broeckgouw
Kom naar de bouwmarkt op 22 september

Op dinsdag 22 september 2015 organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt/informatiemarkt van 18.00 – 20.00 uur in de PX Volendam waar een zeer divers aanbod aan woningen en vrije kavels wordt gepresenteerd.
 

Verkoop 19 starterswoningen in fase 7&8

Tijdens de bouwmarkt wordt onder andere de verkoopinformatie van 19 starterswoningen in cluster 5 van fase 7&8 gepresenteerd. Dit zijn de laatste 19 woningen die voorlopig binnen dit prijssegment vallen.
 

Verkoop 4 luxe 2^1-kapwoningen in fase 4

In fase 4 worden 4 luxe twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Michelle’ in verkoop aangeboden. Afgelopen voorjaar zijn reeds 5 eerder verkochte woningen van het type Michelle aan de Wieringenlaan opgeleverd. Hier kun je zien dat er diverse uitbreidingsmogelijkheden en opties benut zijn.
 
Vanaf de bouwmarkt kunt u zich tot en met 13 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond van zowel de starters- als de twee-onder-een-kapwoningen.
 

Verkoop vrije kavels Noordrand

De aanmeldingsperiode voor de vrije kavels aan de noordrand van de Broeckgouw is inmiddels gestart. Deze vrije kavels zijn gelegen aan de historische dijkzone, vlakbij het sluisje van Edam en grenzend aan het Markermeer.

Nieuw bij de uitgifte van vrije kavels in de Broeckgouw is dat de kavelbreedte – vanaf een minimum breedte – door de koper zelf te kiezen is. Naast de individuele kavels is het op deze locatie mogelijk om een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning af te nemen. Vrije kavels op deze unieke locatie zijn beschikbaar vanaf circa 350 m2.

Wilt u zich aanmelden voor de keuzeavond vrije kavels Noordrand die op 13 oktober 2015 plaatsvindt? Download dan hier het aanmeldingsformulier en lever het formulier vóór 2 oktober in op het stadskantoor van de gemeente Edam-Volendam. Voor de uitgebreide verkoopinformatie klik hier of kom naar de bouwmarkt op 22 september.
 

Informatie waterwoningen type ‘Beatrix’

Tijdens de bouwmarkt worden voor het eerst de voorlopige ontwerpen en richtprijzen van het nieuwe type waterwoning ‘Beatrix’ in fase 7&8 gepresenteerd, welke naar verwachting in 2016 te koop wordt aangeboden.
 
Ben je nieuwsgierig naar het uitgebreide aanbod?
Kom dan langs op dinsdag 22 september aanstaande tussen 18:00 en 20:00 uur in PX Volendam, W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat).
 
De medewerkers van het projectbureau staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is de maquette van de wijk te bekijken en is er namens de gemeente Edam-Volendam een onafhankelijke hypotheekadviseur aanwezig om je financieringsvragen te beantwoorden.
 
Graag tot dinsdag!




de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden