de Broeckgouw
Actueel verkoopaanbod de Broeckgouw

Gezellige drukte op bouwmarkt de Broeckgouw

Dinsdagavond 22 september heeft de gemeente Edam-Volendam weer een bouwmarkt georganiseerd, waar een zeer divers aanbod aan nieuwe woningen en vrije kavels in de Broeckgouw zijn gepresenteerd. Lees verder >>>

Wil je in aanmerking komen voor een van de 19 starterswoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen 'Michelle' of een vrije kavel aan de noordrand? Meld je dan tijdig aan!
 

Direct te koop

Ruime GPO-kavel voor 2^1-kapwoning aan het Pinkewad in vrije verkoop

Aan het Pinkewad in fase 6 van de Broeckgouw is op dit moment nog 1 GPO-kavel in vrije verkoop beschikbaar. Het betreft een ruime kavel (nummer 633) voor een twee-onder-een-kapwoning. Deze kavel heeft een oppervlakte van 250 m2 en de verkoopprijs is € 199.000,- incl. BTW. Het naastgelegen kavel 632 is reeds in optie, waardoor snel gestart kan worden met het ontwikkelen van de eigen woning!

Droom jij ook van het ontwikkelen van je eigen woning? Dan heb je nu de kans om dit samen met je buren te gaan doen. Voor interesse of vragen over deze kavel aan het Pinkewad kun je contact opnemen met het projectbureau.

Klik hier voor het verkoopoverzicht van kavel 633.

Royale halfvrijstaande stadsvilla aan de Blauwe Slenk 5

Deze royale halfvrijstaande stadsvilla met garage is gelegen op een prachtige hoeklocatie aan de centrale groene zone in het hart van de Broeckgouw. De woning heeft een woonoppervlakte van 155 m² exclusief garage. De oppervlakte van het perceel bedraagt 337 m². Dit geeft toegang tot een ruime woning van 6.30 meter breed en 10.5 meter diep. Verkoopprijs: € 461.000,- V.O.N.

De woning is in januari 2014 opgeleverd en per direct beschikbaar. Kijk hier voor de verkoopinformatie of neem contact op met Steur Makelaars of nemassdeboer voor een bezichtiging.

Meld je nu aan!

Verkoop 19 starterswoningen in fase 7&8

 
Kijk hier voor de verkoopinformatie van 19 starterswoningen in cluster 5 van fase 7&8.
Dit zijn de laatste 19 woningen die voorlopig binnen dit prijssegment vallen.
 

Verkoop 4 luxe 2^1-kapwoningen in fase 4

De verkoopinformatie van de 4 luxe twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Michelle’ in fase 4 vind je hier. Afgelopen voorjaar zijn reeds 5 eerder verkochte woningen van het type Michelle aan de Wieringenlaan opgeleverd. Hier kun je zien dat er diverse uitbreidingsmogelijkheden en opties benut zijn.

Het is bovendien mogelijk (via broeckgouw@edam-volendam.nl) een afspraak te maken om één van de opgeleverde Michelle's te bezichtigen om een indruk te krijgen van deze riante woningen.
 
Meld je vóór 13 oktober aanstaande aan voor de keuzeavond van zowel de starters- als de twee-onder-een-kapwoningen op 3 november 2015. Downoald hier het aanmeldingsformulier.

Verkoop vrije kavels Noordrand

Voor de keuzeavond vrije kavels Noordrand op 13 oktober 2015 kun je je nog aanmelden tot en met 2 oktober aanstaande. De vrije kavels Noordrand zijn gelegen aan de historische dijkzone, vlakbij het sluisje van Edam en grenzend aan het Markermeer.

Nieuw bij de uitgifte van vrije kavels in de Broeckgouw is dat de kavelbreedte – vanaf een minimum breedte – door de koper zelf te kiezen is. Naast de individuele kavels is het op deze locatie mogelijk om een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning af te nemen. Vrije kavels op deze unieke locatie zijn beschikbaar vanaf circa 350 m2.

Download hier het aanmeldingsformulier en lever het formulier vóór 2 oktober in op het stadskantoor van de gemeente Edam-Volendam. Voor de uitgebreide verkoopinformatie klik hier.
 

Voorlopige informatie

Waterwoning type ‘Beatrix’

Tijdens de bouwmarkt zijn voor het eerst de voorlopige ontwerpen en richtprijzen van het nieuwe type waterwoning ‘Beatrix’ in fase 7&8 gepresenteerd, welke naar verwachting in 2016 te koop wordt aangeboden. De folder is af te halen op het projectbureau aan de Zeestraat 35A.
 

Laatste woning type 'Alexia' verkocht

De laatste woning van het type 'Alexia' - een starter twee-onder-een-kapwoning - in fase 7&8 is verkocht. De gemeente Edam-Volendam feliciteert de kopers en wenst ze veel woongenot toe.


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden