de Broeckgouw
Nieuws over de Broeckgouw

Actualisatie woningzoekendenlijst

De gemeente Edam-Volendam is momenteel bezig om de woningzoekendenlijst te actualiseren. Alle ingeschreven woningzoekenden hebben daarvoor een brief ontvangen met informatie over de recente wijzigingen in het gemeentelijke verkoop- en toewijzingsbeleid (lees hier meer). In deze brief is aan de kandidaten gevraagd om aan te geven of er nog interesse is in een koopwoning of kavel in de Broeckgouw, Keetzijde of eventuele toekomstige nieuwbouwprojecten. We vragen iedereen die de brief heeft ontvangen om het formulier volledig ingevuld en ondertekend te retourneren aan de gemeente Edam-Volendam.

Let op! Vul het formulier te allen tijde in, zowel als je ingeschreven wilt blijven staan als dat je je uit wilt schrijven. Heb je geen brief ontvangen? Laat dit dan weten via broeckgouw@edam-volendam.nl.

Na deze actualisatie wordt het gemeentelijke woningzoekendenregister doorlopend opengesteld voor nieuwe inschrijvingen, met uitzondering van de aanmeldingsperiodes tussen een bouwmarkt en keuzeavond. Naar verwachting  kunnen geïnteresseerde woningzoekenden zich per eind april inschrijven bij de gemeente. Uiteraard wordt deze openstelling gecommuniceerd via de nieuwsbrief en de lokale media.
 


Blauwe Slenk 5 verkocht!

De prachtige halfvrijstaande stadsvilla aan de Blauwe Slenk 5 is verkocht. De gemeente Edam-Volendam feliciteert de kopers en wenst hen veel woonplezier in hun woning!
 

Waterwoningen en Keetzijde

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het in verkoop brengen van 19 waterwoningen aan de Bruine Bank in fase 7&8 en 58 koopwoningen in deelplan Keetzijde. Naar verwachting volgt de bouwmarkt hiervoor in juni van dit jaar.

  

Luxe GPO-kavels beschikbaar

Impressie GPO Meeuweplaat


Zowel aan het Pinkewad als aan de Noordrand van fase 7&8 biedt de gemeente Edam-Volendam luxe GPO-kavels in verkoop aan, waar kopers zelf - samen met de toekomstige buren – een twee-onder-een-kap woning kunnen realiseren.

Van de vier kavels aan  het Pinkewad is er één reeds in optie genomen (kavelnummer 632). Wanneer er voor de naastgelegen kavel (kavelnummer 633) ook een koper is, kan direct gestart worden met de ontwikkeling van de woningen.
De kavels aan het Pinkewad zijn ruime kavels met de achtertuin op het zuiden aan een rustige woonstraat. Kijk hier voor meer informatie over de GPO-kavels aan het Pinkewad.

Aan de Noordrand is er eveneens een optie genomen op een kavel; kavelnummer 152. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de kavels aan het Pinkewad. Wanneer er een geïnteresseerde koper is voor kavelnummer 153, kan ook hier het ontwikkeltraject worden gestart. Kijk hier voor meer informatie over prijzen, afmetingen en een overzicht van de vrije kavels aan de Noordrand.
 


Oplevering 40 woningen fase 7&8

Op 23 februari is gestart met het opleveren van in totaal 40 woningen in fase 7&8 door HSB Bouw Volendam aan de kopers. Daarop aansluitend is de gemeente bezig met het inrichten van de openbare ruimte, zoals het groene binnengebied aan de Doggersbank.

De gemeente Edam-Volendam feliciteert de bewoners met deze mijlpaal en wenst iedereen veel plezier toe met de inrichting van hun woning.de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden