de Broeckgouw
Woningzoekendenlijst sluit op 11 juli 2016

Inschrijven woningzoekendenlijst nog mogelijk tot 11 juli 2016


De woningzoekendenlijst is tot 11 juli aanstaande nog opengesteld voor nieuwe inschrijvingen. Daarna is de woningzoekendenlijst gesloten vanaf 11 juli tot en met 27 september.

Wil je graag meedoen met het aankomende verkoopmoment voor een Waterwoning of een woning in deelplan Keetzijde? Schrijf je dan vóór 11 juli in op de gemeentelijke woningzoekendenlijst. Ingeschreven woningzoekenden kunnen met voorrang deelnemen aan de keuzeavonden op 26 en/of 27 september.
Let op! Inschrijving op de woningzoekendenlijst betekent niet automatisch dat je deelneemt aan een keuzeavond. Om deel te nemen aan een specifieke keuzeavond kun je je vanaf de bouwmarkt aanmelden.
 
Meer informatie en direct inschrijven op de woningzoekendenlijkst kan hier.
 

Waterwoningen en Keetzijde vanaf 11 juli in verkoop

 
De brochures zijn naar de drukker, de 'woningconfigurator' is zo goed als gereed en de verdere laatste voorbereidingen zijn in volle gang voor de bouwmarkten van de Waterwoningen en deelplan Keetzijde op 11 en 12 juli aanstaande. 
 
Stel online je eigen woning samen
Nieuw bij de verkooppresentatie is dat je zelf online jouw woning kunt vormgeven via een zogenoemde ‘woningconfigurator’. Daarmee krijg je direct inzichtelijk hoe jouw samengestelde woning eruit kan zien en wat de mogelijkheden en optieprijzen zijn. We demonstreren deze woningconfigurator graag voor je tijdens onze bouwmarkten.
 
Waterwoningen type ‘Beatrix’
Op maandag 11 juli organiseren wij de bouwmarkt voor de Waterwoningen van het type ‘Beatrix’. Tijdens de bouwmarkt worden de definitieve ontwerpen en vrij op naam prijzen van de eerste 9 woningen gepresenteerd. Deze woningen zijn gelegen aan de prachtige Waddensingel en zijn met een beukmaat van 6 meter ruim van opzet. Daarnaast bieden de Waterwoningen volop mogelijkheden tot het uitbouwen en het toevoegen van indelingsvarianten om het woongenot verder te vergroten.
Uiteraard is op deze avond ook de verkoopinformatie van deelplan Keetzijde, als ook de nieuwe vrije kavels beschikbaar.
  
Fase 5; Keetzijde
Op dinsdag 12 juli vindt de bouwmarkt plaats voor 26 koopwoningen in het starter- en luxe segment in deelplan Keetzijde, alsmede nieuwe vrije kavels. Tijdens deze bouwmarkt worden de definitieve ontwerpen en vrij op naam prijzen gepresenteerd. Deelplan Keetzijde is omringd door veel groen en water en is gelegen aan Natuurpark de Broeckgouw. Het aanbod van woningen is zeer divers, zowel qua uitstraling als  indeling van de woningen. Ook de vrije kavels in dit deelplan worden op deze avond in verkoop gepresenteerd.
Uiteraard is op deze avond ook de verkoopinformatie van de Waterwoningen beschikbaar.
 
Praktische informatie:
Maandag 11 juli van 18.00 – 20.00 uur bouwmarkt Waterwoningen fase 7&8 in de PX Volendam.
Dinsdag 12 juli van 18.00 – 20.00 uur bouwmarkt deelplan Keetzijde in de Singel in Edam.

 
We zien je graag op de bouwmarkt(en).
De bouwmarkten zijn vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.
 

Educatieve excursie/speurtocht Natuurpark voor basisschoolleerlingen


Op maandag 4 en dinsdag 5 juli organiseerde de gemeente Edam-Volendam een educatieve excursie/speurtocht door het Natuurpark in de Broeckgouw voor alle leerlingen van de twee basisscholen in de Broeckgouw. Op maandag 4 juli zijn de leerlingen van 't Kofschip op ontdekkingstocht door het Natuurpark gegaan en op dinsdag 5 juli de leerlingen van de Blokwhere.

Door Karst Bant, Carlos Veerman en Frank van Dijk van de gemeente werd verteld over de diertjes in het natuurpark, met name over de rugstreeppad, die een grote rol speelt in het park. Ook vertelden zij over de bomen en planten die je tegenkomt in het natuurpark.

Suzanne Houtsma van de gemeente vertelde over de verschillende speeltoestellen die allemaal gemaakt zijn van natuurlijke materialen. De kinderen konden de speeltoestellen tijdens de speurtocht gelijk uittesten.

De speurtocht werd afgesloten met een heerlijk ijsje van Honingh.
 

 
de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden