de Broeckgouw
Meld je nu aan voor de keuzeavond(en)

Aanmelden keuzeavond(en) Waterwoningen en Keetzijde

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor een Waterwoning type 'Beatrix' in fase 7&8 van de Broeckgouw of een koopwoning of vrije kavel in het deelplan Keetzijde, kun je je tot en met 1 september 2016 aanmelden voor deelname aan de keuzeavond(en) op 26 en/of 27 september. Het is mogelijk om je voor meerdere keuzemomenten aan te melden. Aanmelden kan uitsluitend online en met gebruik van je DigiD. Lees verderop in de nieuwsbrief meer over het actuele verkoopaanbod.

Aanmeldingsformulier >>>


Woonwensonderzoek de Broeckgouw 2016

De gemeente Edam-Volendam wil van de ingeschreven woningzoekenden graag vernemen welke woonwensen zij hebben ten aanzien van de nieuwbouwwijk de Broeckgouw. Daarvoor voert de gemeente momenteel een woonwensen enquête uit onder de circa 750 ingeschreven woningzoekenden voor een nieuwbouwwoning of –kavel binnen de gemeente. Met de informatie die we uit dit onderzoek krijgen, kunnen wij het resterende woningbouwprogramma van de Broeckgouw nog beter laten aansluiten op de wensen én mogelijkheden van de woningzoekenden. De enquête betreft niet alleen de starterwoningen en zelfbouwkavels, maar ook de geplande woontoren aan het Markermeer en seniorenhuisvesting.

Voorgaande onderzoeken hebben bijgedragen aan de voorspoedige ontwikkeling van de nieuwbouwwijk tot nu toe. Daarom vragen wij de ingeschreven woningzoekenden vooral om de digitale enquête – waarvoor een uitnodigingsbrief is verstuurd per post – in te vullen.
 

Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt WaterwoningenOp maandagavond 11 juli 2016 organiseerde de gemeente Edam-Volendam de bouwmarkt voor 9 Waterwoningen van het type ‘Beatrix’ in fase 7&8 van de Broeckgouw. Veel geïnteresseerden kwamen langs om de brochure af te halen, waarin de definitieve ontwerpen en VON-prijzen zijn opgenomen. Ook trok de maquette van de wijk wederom de aandacht en werden vele vragen gesteld aan de medewerkers van het projectbureau.

Lees hier het volledige nieuwsbericht >>>
Ga direct naar het verkoopaanbod en meer informatie over de Waterwoningen type 'Beatrix' >>>


Grote drukte op bouwmarkt KeetzijdeDe bouwmarkt van deelplan Keetzijde op dinsdagavond 12 juli in de Singel in Edam is druk bezocht. Ruim 250 geïnteresseerden zijn langs gekomen om de verkoopinformatie van de 26 koopwoningen en 6 vrije kavels af te halen. Tijdens de bouwmarkt werden de definitieve ontwerpen en vrij-op-naamprijzen gepresenteerd. De aanwezige kandidaat- kopers konden hun vragen stellen aan de projectmedewerkers, de maquette van de wijk bewonderen en ook de ‘woningconfigurator’ werd gedemonstreerd.

Lees hier het volledige nieuwsbericht >>>
Ga direct naar het verkoopaanbod en meer informatie over deelplan Keetzijde >>>

Wanneer je meer wilt weten over het verkoopaanbod en/of de keuzeavond(en), neem dan gerust contact op met Projectbureau de Broeckgouw. Wij informeren je graag.


Rudy Uytenhaak ontwerpt woningen in fase 9&10 van de Broeckgouw

De woningen in de laatste fase van de Broeckgouw, fase 9&10, zullen ontworpen worden door Rudy Uytenhaak Architectenbureau uit Amsterdam. De gemeente Edam-Volendam heeft na een Europese Aanbestedingsprocedure deze architect als winnende inschrijving geselecteerd, waarna in juli het contract is ondertekend.

In fase 9&10 komt een brede variatie aan woningtypes en prijssegmenten. Het woningprogramma zal vergelijkbaar zijn met fase 7&8 van de Broeckgouw. Naar verwachting worden de eerste voorlopige ontwerpen in het 1e kwartaal van 2017 gepresenteerd, samen met de VON- richtprijzen. Na de zomervakantie van 2017 worden naar verwachting de eerste woningen in fase 9&10 in verkoop gebracht.

De ontwerpwerkzaamheden starten deze zomerperiode. De uitkomsten van het woonwensonderzoek, dat momenteel wordt verricht, worden hierin meegenomen.


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden