de Broeckgouw
Verkooppresentatie Waterwoningen en Keetzijde

Bouwmarkten Waterwoningen en Keetzijde op 7 en 9 februari


Op dinsdag 7 februari en donderdag 9 februari organiseert de gemeente Edam-Volendam de bouwmarkten voor de laatste 10 Waterwoningen en de laatste 32 koopwoningen in deelplan Keetzijde. Wij nodigen je graag uit om langs te komen op deze bouwmarkt(en).
 
Stel jouw woning online samen!
Tijdens de bouwmarkten worden niet alleen de definitieve ontwerpen en de vrij op naam prijzen van de woningen gepresenteerd, maar ook wordt de ‘woningconfigurator’ voor je gedemonstreerd. Hiermee krijg je direct inzichtelijk hoe jouw samengestelde woning eruit kan zien en wat de mogelijkheden en optieprijzen zijn.
 
Waterwoningen type ‘Beatrix’
De 10 Waterwoningen, waarvan twee in het luxe segment en acht in het startersegment, zijn gelegen aan de prachtige Waddensingel en zijn met een beukmaat van 6 meter ruim van opzet. Daarnaast bieden de Waterwoningen volop mogelijkheden tot het uitbouwen en het toevoegen van indelingsvarianten om het woongenot verder te vergroten.
 
Fase 5: Keetzijde
In het deelplan Keetzijde worden de laatste 32 koopwoningen, waarvan vier in het luxe segment en 28 in het startersegment, in verkoop aangeboden. Deelplan Keetzijde is omringd door veel groen en water en is gelegen aan het Natuurpark de Broeckgouw. Het aanbod van woningen is zeer divers, zowel qua uitstraling als indeling van de woningen.
 
Praktische informatie:
  • Dinsdag 7 februari van 18.00 – 20.00 uur bouwmarkt Waterwoningen fase 7&8 in de PX Volendam.
  • Donderdag 9 februari van 18.00 – 20.00 uur bouwmarkt deelplan Keetzijde in de Singel in Edam.
Op beide avonden is alle verkoopinformatie beschikbaar.

Graag tot ziens op 7 en/of 9 februari!

 

Woningzoekendenlijst nog geopend tot 7 februari

De woningzoekendenlijst is momenteel nog opengesteld voor nieuwe inschrijvingen. In de periode tussen de bouwmarkten voor de Waterwoningen en deelplan Keetzijde (vanaf 7 februari 2017) en keuzeavonden (eind maart 2017) is de woningzoekendenlijst gesloten. Het is dan tijdelijk niet mogelijk om je als woningzoekende bij de gemeente in te schrijven.
 
Sta je nog niet ingeschreven en wil je graag meedoen met het aankomende verkoopmoment voor de laatste Waterwoningen of de laatste koopwoningen in deelplan Keetzijde? Schrijf je dan vóór 7 februari aanstaande nog in. Ingeschreven woningzoekenden kunnen met voorrang deelnemen aan de keuzeavonden.
 
Meer informatie en direct inschrijven.

 

Vaststelling landschapspark de Broeckgouw

Het college van B&W heeft het inrichtingsplan van het landschapspark in de Broeckgouw vastgesteld. Dit wordt een park met een hoge belevings- en gebruikswaarde.
 
In het verleden werd op deze plek nog voorzien in een begraafplaats en ‘evenemententerrein’. Gedurende de ontwikkeling van de Broeckgouw is echter besloten dat deze functies kunnen vervallen. Sindsdien is een recreatief landschapspark  uitgewerkt dat ten goede komt aan de bewoners van de wijk en haar omgeving.
 
Lees verder >>>


Beschikbaarheid vrije kavels Noordrand

Aan de Noordrand van de Broeckgouw zijn inmiddels 10 vrije kavels verkocht en is 1 kavel in optie genomen. Een aantal van de hierop gerealiseerde woningen is inmiddels opgeleverd en ook de andere woningen zijn in aanbouw of worden momenteel uitgewerkt.
 
Aan de Noordrand zijn mogelijkheden om zowel een vrijstaande woning als een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Bij de kavels aan de Noordrand ben je als koper vrij om zelf de kavelbreedte – vanaf een minimum breedte – te kiezen. Er zijn kavels beschikbaar vanaf kavelnummer 155 (zie afbeelding).
 
Lijkt het realiseren van jouw eigen woning je interessant? Neem gerust contact op met Projectbureau de Broeckgouw of met één van de verkopend makelaars (Steur of nemassdeboer) voor de mogelijkheden. Ook kun je de uitgebreide informatie, zoals V.O.N.-prijzen en de richtlijnen, hier bekijken.
 

Bouwverkeer Keetzijde

Vanaf 1 februari 2017 start de bouw van de eerste woningen in deelplan Keetzijde. De bouwwerkzaamheden zullen over een periode van maximaal tweeënhalf jaar plaatsvinden. Het bouwverkeer van en naar het bouwterrein zal uitsluitend gebruik maken van het oostelijk deel van de Keetzijde (over de Zeedijk van en naar Volendam). Hiervoor zijn passeerplaatsen aangebracht langs de Zeedijk en zijn de noodzakelijke bewegwijzering en bebording geplaatst.
 


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden