de Broeckgouw
Sluiting woningzoekendenlijst

Let op! Woningzoekendenlijst sluit op 7 februari


De gemeentelijke woningzoekendenlijst is momenteel nog opengesteld voor nieuwe inschrijvingen. In de periode tussen de bouwmarkt van 7 februari (Waterwoningen en deelplan Keetzijde) en de keuzeavonden van eind maart 2017 is de woningzoekendenlijst gesloten. Het is dan tijdelijk niet mogelijk om je als woningzoekende bij de gemeente in te schrijven.
 
Sta je nog niet ingeschreven en wil je wél graag meedoen met het aankomende verkoopmoment voor de laatste Waterwoningen of de koopwoningen in deelplan Keetzijde? Schrijf je dan vóór 7 februari aanstaande nog in. Ingeschreven woningzoekenden kunnen met voorrang deelnemen aan de keuzeavonden.
 
Meer informatie en direct inschrijven kan tot en met 6 februari hier.
 

Bouwmarkten Waterwoningen en Keetzijde op 7 en 9 februari


Op dinsdag 7 februari en donderdag 9 februari organiseert de gemeente Edam-Volendam de bouwmarkten voor de laatste 10 Waterwoningen (fase 7&8) en de laatste 32 koopwoningen in deelplan Keetzijde. Wij nodigen je graag uit om langs te komen op deze bouwmarkt(en).
 
Stel jouw woning online samen!
Tijdens de bouwmarkten worden niet alleen de definitieve ontwerpen en de vrij op naam prijzen van de woningen gepresenteerd, maar wordt ook de ‘woningconfigurator’ voor je gedemonstreerd. Hiermee krijg je direct inzichtelijk hoe jouw samengestelde woning eruit kan zien en wat de mogelijkheden en optieprijzen zijn.
 
Waterwoningen type ‘Beatrix’
De 10 Waterwoningen, waarvan twee in het luxe segment en acht in het startersegment, zijn gelegen aan de prachtige Waddensingel middenin de Broeckgouw en zijn met een beukmaat van 6 meter ruim van opzet. Daarnaast bieden de Waterwoningen volop mogelijkheden tot het uitbouwen en het toevoegen van indelingsvarianten.
 
Fase 5: Keetzijde
In het deelplan Keetzijde te Edam worden de laatste 32 koopwoningen, waarvan vier in het luxe segment en 28 in het startersegment, in verkoop aangeboden. Deelplan Keetzijde is omringd door veel groen en water en is gelegen aan het Natuurpark de Broeckgouw. Het aanbod van woningen is zeer divers, zowel qua uitstraling als indeling van de woningen.
 
Praktische informatie:
  • Dinsdag 7 februari van 18.00 – 20.00 uur bouwmarkt Waterwoningen fase 7&8 in de PX Volendam.
  • Donderdag 9 februari van 18.00 – 20.00 uur bouwmarkt deelplan Keetzijde in de Singel in Edam.
Op beide avonden is de verkoopinformatie van beide plannen beschikbaar.
 
Graag tot ziens op 7 en/of 9 februari!
 

Ontwikkelingen fase 9&10

Eind 2016 is de architect gestart met de woningontwerpen voor fase 9&10 in de Broeckgouw. In dit plandeel komen ruim 150 woningen in verschillende prijssegmenten. De ontwerpuitwerking is in volle gang en naar verwachting volgt de eerste presentatie hiervan medio 2017 op een informatiemarkt. Wij presenteren u dan de eerste impressies en richtprijzen.Zodra er meer informatie bekend is over de informatiemarkt, brengen wij u hiervan uiteraard middels de nieuwsbrief op de hoogte.
 

Te koop: Laatste GPO 2^1-kapkavel PinkewadAan het Pinkewad zijn eerder 4 GPO- kavels in verkoop gebracht waarop kopers zelf twee-onder-een-kapwoningen kunnen realiseren. De optiehouders van deze GPO-kavels zijn inmiddels in verregaande voorbereiding met de bouwplannen voor hun woningen, waarin veel eigen woonwensen inpasbaar zijn.
Er is één van deze vier kavels weer beschikbaar gekomen in verkoop. Dit betreft kavel 633, waarvoor de overige kopers een nieuwe koper zoeken om de groep compleet te maken.
 
Heb jij interesse in deze ruime kavel, met de achtertuin op het zuiden en gelegen aan een rustige woonstraat?  Neem dan contact op met Projectbureau de Broeckgouw. Wij informeren je graag over de mogelijkheden of brengen je in contact met de aanwezige optiehouders.

De verkoopinformatie van de kavels aan het Pinkewad tref je hier:

Overzichtskaart GPO-kavels 632 t/m 635 (inclusief verkoopprijzen) (pdf)
Richtlijnen GPO-kavels 632 t/m 635 (pdf)
Concept-koopovereenkomst (pdf)

Start bouw Keetzijde en Waterwoningen gevierd
02/02/2017 - Donderdagmiddag 2 februari 2017 is op feestelijke wijze de start bouw gevierd van deelplan Keetzijde en de Waterwoningen. In Keetzijde te Edam wordt gestart met de bouw van 26 koopwoningen en 24 huurwoningen voor de Wooncompagnie. Tegelijkertijd...
> lees verder

de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden