de Broeckgouw
Nieuws over de Broeckgouw

Beschikbare vrije kavels Noordrand / Keetzijde

Aan de Noordrand van de Broeckgouw zijn inmiddels 13 vrije kavels verkocht en vijf kavels in optie genomen. Een aantal van de hierop te realiseren woningen is inmiddels opgeleverd, andere woningen zijn in aanbouw of worden momenteel uitgewerkt.

Aan de Noordrand van 7&8 biedt de gemeente mogelijkheden om een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Er zijn nog drie kavels beschikbaar. (Kavelnummer 168,169 en 170, zie afbeelding hierboven). Al deze kavels hebben een kaveldiepte van ruim 30 meter. Hieronder een impressie van het uitzicht vanaf kavel 168.

Meer informatie over de kavelprijzen, bouwmogelijkheden zijn te vinden op de website www.debroeckgouw.nl. De medewerkers van het projectbureau de Broeckgouw beantwoorden uiteraard uw vragen wanneer u die heeft over één de van deze kavels. Lijkt het realiseren van jouw eigen woning je interessant? Neem gerust contact op met Projectbureau de Broeckgouw of met één van de verkopend makelaars (Steur of nemassdeboer) voor de mogelijkheden.

Start bouw Waterwoningen en Keetzijde

De palen voor het tweede blok Waterwoningen en woningen op de Keetzijde zitten inmiddels allemaal in de grond. Maandagochtend 25 september waren we erbij toen de eerste paal de grond in ging voor het tweede blok Waterwoningen aan de centrale watergang van De Broeckgouw.

Klik hier voor ons fotoboek van de werkzaamheden. 


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden