de Broeckgouw
Nieuws over de Broeckgouw

Succesvolle keuzeavond 6 GPO- kavels fase 9&10


Op dinsdagavond 17 oktober 2017 organiseerde de gemeente Edam-Volendam in de PX een verkoopavond voor zes GPO- starterskavels. Er blijkt een steeds grotere belangstelling te zijn voor het bouwen in eigen beheer, want er waren ruim 30 kandidaat-kopers aanwezig voor deze zes kavels.

Vijf van de zes GPO- kavels werden dinsdagavond op volgorde van leeftijd toegewezen aan de starters. Onder de drie kandidaten uit de categorie doorstromers werd door de notaris geloot voor de zesde kavel. Notaris Feitsma trok één voor één de namen om de onderlinge keuzevolgorde te bepalen. Alle GPO- kavels werden binnen 10 minuten toegewezen aan de gegadigden die wethouder Albert Koning naar voren riep. Direct aansluitend op de toewijzing is een korte uitleg gegeven en hebben de aanstaande buren kennis met elkaar kunnen maken.

De 6 verkochte kavels vormen samen het eerste te bouwen woonblok van de laatste grote fase in de Broeckgouw; fase 9&10. De deelnemers die niet aan bod zijn gekomen tijdens de keuzeavond hebben het komende jaar nog nieuwe kansen op een kavel of woning.

Voor ons fotoboek van de keuzeavond, klik hier>

Stand van zaken vrije kavels NoordrandAan de Noordrand van 7&8 biedt de gemeente mogelijkheden om een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Er zijn nog drie kavels beschikbaar. (Kavelnummer 168,169 en 170, zie afbeelding hierboven). Al deze kavels hebben een kaveldiepte van ruim 30 meter. Hieronder een impressie van het uitzicht vanaf kavel 168.Heb je intersse in een kavel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Projectbureau de Broeckgouw.


de Broeckgouw
broeckgouw@edam-volendam.nl Gemeente Edam Volendam
Bekijk online versie  |  Afmelden