Starterswoningen

Op dinsdag 3 maart organiseert de gemeente Edam-Volendam een informatiemarkt voor 37 starterwoningen in fase 9&10 van de Broeckgouw.
 
Na de succesvolle ontwikkeling en verkoop van ruim 900 woningen in eerdere fases van de Broeckgouw, zet de gemeente Edam-Volendam zich nu in om extra woningen voor starters te realiseren. Met het oog op de financiële mogelijkheden van deze doelgroep en het beperkte aanbod in de bestaande markt, worden nu de plannen voor 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gepresenteerd. Het betreft voornamelijk wat kleinere woningen en appartementen met VON- prijzen van minder dan €250.000.
 
Bent u nieuwsgierig hoe dit deelplan er uit gaat zien? Kom dan naar de informatiemarkt in de PX!
 
Tijdens de informatiemarkt worden de voorlopige ontwerpen met impressies en richtprijzen gepresenteerd. Onze medewerkers van het projectbureau en de betrokken makelaars staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u deze avond ook de informatiebrochure afhalen.

Wij zien u graag op dinsdagavond 3 maart aanstaande tussen 18:00 en 20:00 uur in de PX in Volendam, W.J. Tuijnstraat 15, 1131 ZH Volendam.