Starterswoningen

Dinsdagavond 3 maart organiseerde de gemeente Edam-Volendam in PX de informatiemarkt voor het deelplan Oostrand fase 9&10. In dit nieuwe deelplan komen 32 koopappartementen en 5 wat kleinere grondgebonden woningen.
  
Na de succesvolle ontwikkeling en verkoop van ruim 900 woningen in eerdere fases van de Broeckgouw, zet de gemeente Edam-Volendam zich nu in om extra woningen voor starters te realiseren. Met het oog op de financiële mogelijkheden van deze doelgroep en het beperkte aanbod in de bestaande markt, worden nu de plannen voor 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gepresenteerd. Het betreft voornamelijk wat kleinere woningen en appartementen met VON- prijzen van minder dan €250.000.

Medio januari 2021 organiseert de gemeente een bouwmarkt, waar ook de gedetailleerde ontwerpen worden gepresenteerd en de definitieve VON- prijzen per woning bekend zijn. Vanaf de bouwmarkt kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de keuzeavond, die kort daarna plaatsvind.
 
Geïnteresseerden voor een woning of appartement kunnen zich nog inschrijven als woningzoekende bij de gemeente. Tevens kun je jezelf aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project via www.debroeckgouw.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Inschrijven woningzoekendenlijst