Vrijstaande woningen Wieringenlaan

De gemeente Edam-Volendam denkt dat de markt nu rijp is voor zes riante vrijstaande woningen met een fraaie architectuur. Qua prijsniveau vullen ze in de huidige markt het segment op tussen de in verkoop te brengen twee-onder-éen-kap-woningen en de vrije kavels.

Deze woningen zijn eerder ontworpen door Steenbergen Van Cauter Architectuur, bekend van onder meer de Herenhuizen aan Amsteldiep 1 tot en met 10.

De riante woningen hoeven eigenlijk niet meer te worden uitgebreid en worden uiteraard volledig aardgasvrij gerealiseerd. Door de aardgasvrije realisatie ontstaat er een aangenaam binnenklimaat en het systeem verkoelt de woning gedurende warme zomerse perioden.

De gemeente heeft een speciale belangstellendenlijst opengesteld. Belangstellenden krijgen de gelegenheid om de persoonlijke voorkeuren aan te geven en worden op de hoogte gehouden met het verdere ontwerpproces, inclusief de installatietechnische aspecten.

Interesse in één van deze woningen? Via mail kunt u zich aanmelden op de belangstellendenlijst en de informatiebrochure aanvragen.

Schrijf je in voor de belangstellendenlijst en blijf op de hoogte!Privacy statement
Projectbureau de Broeckgouw is onderdeel van de gemeente Edam-Volendam en handelt onder de Privacyverklaring van Gemeente Edam-Volendam.


Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief Wieringenlaan